środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zajebiś.ie bzdetny temat i paragraf.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=21218

Tak próba pokazania uczciwości śmierdzi mi. Może pozornie chcieli pokazać jacy są uczciwi.
Będąc na miejscu przełożonego, przyjrzałbym się mocno całej sprawie.
Litwin dawał.
Wystarczyło powiedzieć z uśmiechem na ustach. Sorry my nie bierzemy. To nie ten przedział. Chyba, że Litwin wyciągnął giwerę i zapowiedział ostrą jazdę. Na cóż ten cały popis i cyrk.
Powie ktoś.
A co jakiś Litwin będzie sobie myślał, ze polska Policja jest przekupna?
Ja odpowiem tak.
Skąd u Litwina wziął się pomysł, że 2 stówkami z polskimi policjantami załatwi sprawę?
Mówili mu o tym polscy strażacy, kolejarze?
Nie, na taką opinie musieli pracować sami policjanci.
Mają taką opinie u Litwinów, na jaką zasłuzyli, to po co ta napinka.
Taka akcja tej opinii nie zmieni.
Na opinie pracuje się lata.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zajebiś.ie bzdetny temat i paragraf.

Popieram, wyjątkowo tym razem, autora tematu.

zastanawiałem sie nad tym co napisał autor postu, sprawa wygląda slicznie bo groźny litwin dał 200 zł a policja posiada w samochodach urządzenia monitorujące, nie ma szans nie mogliby wziąść nawet i 10000.Zastanawiające jak zareagowała by policja na te 200 zl poza pojazdem, nie wierze w uczciwość policjanta z marna pensją

Dzeyson

mało tego.
On ma iść za to do pierdla a miedzy innymi ja mam go utrzymywać.
Kompletna paranoja. Kraj cudów.

Ps. Co by była jasność, czyjekolwiek poparcie. Dziś, wczoraj, czy też jutro, mówiąc typowo po męsku, lata mi.

jakie urządzenia monitorujące, po prostu za mało. Litwin puntów nie bierze, więc decyzje, ile kasy?? 200 to śmiech na sali za 500 pewnie by tego artykułu nie było - jeszcze w Kolnie??

A może Litwin zwyczajnie za mało dawał i tym wk...ł policmajstrów...została urażona ich "godność"?

rudy błazen z druhem

mówisz o godności osobistej? )
A jesli już,
to dla takiego delikwenta, wali się konkretny mandat z górnej póły a nie biega do sadu na skargę.

Wiecie co... Nie wzieli lapowki- zle, wezma- tez zle... Co wam tak wszystko nie pasi? Dobrze ze go pociagneli do konsekwencji. Na przyszlosc bedzie wiedzial zeby w lape nie dawac. I bedzie to tez przestroga dla innych.
Ja sie nie dziwie ze policja jest jaka jest. Im nic nie wolno... Zawsze co by nie robili kazdy ich krytykuje...
Wczoraj chyba na WP byl artykul o tym jak policjant z drogowki zatrzymal kobiete ok 70- letnia. Byl korek a ta pani postanowila korek ominac jadac pasem przeznaczonym dla karetek i autobusow. Sciagnal ja na bok wlepil kilka pkt i mandat 100 zl. Jeszcze wieczorem 4 gliniarzy wyprowadzilo go w kajdankach z domu bo jak sie okazalo nie dobry gliniarz ukaral mandatem mame pani prokurator... Noc spedzil w areszcie. Zostal zawieszony w pracy i przez 2 m-ce bedzie dostawal polowe pensji (ok. 1200zl), a ma na utrzymaniu zone i malutkie dziecko. Poza tym z jego domu zabezpieczono kilka banknotow 100 zlotowych...
Dopoki beda rowni i rowniejsi, dopoki ci wyzej beda sobie robic jaja z policji to nikt nie bedzie czul respektu i nie bedzie ich szanowal... Chocby nie wiem jak sie starali na ten szacunek zapracowac...

no ale wreszcie to oni ,,zapracowali,, na taka opinię.
Ustawodawca powinien sporządzić zapis, że za pobyt w więzieniu takiego delikwenta w wiezieniu, płacili policjanci, bo to oni wyrobili ten odruch łapówkarski.
Nawet Ci co sa już na emeryturze, powinni mieć procentowe potrącanie.
Dlaczego to ja, jako podatnik mam za to płacić?
Może sie to wydać dziwne ale tylko na początek, jak się wgryźć mocno w temat, nabiera to logiki.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org