środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ceny paliw

jeśli wiecie gdzie w łomży można tanio kupiś DOBRE paliwo pb95 lub lpg to piszcie ceny i miejsce będe wdzięczny.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ceny paliw

otóż NIE można. chyba, że tankujesz setki litrów, to wtedy zauważysz różnicę, bo przy "normalnym" tankowaniu raczej 2-3 grosze Cię nie zbawią.

AVIVA ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W bazie PKS-u najtaniej i najlepsze. Oni swoje wozy tankują więc sami dbają aby było jak najlepiej.

tylko czemu swoje wozy tankują w innych dystrybutorach a sprzedają z innych?(taka ciekawostka)

Schell

a te ich wozy to takie najnowsze wechikuly że leją dobra benzyne :)

Łomża leży na Mazowszu !

tanie paliwo nigdy nie bedzie dobre swoja droga ta mafia paliwowa w Łomży sama ustala ceny i są najwieksze w regionie lepiej już na pewnej stacji zapłacic kilka groszy wiecej bo warsztaty napewno drozsze

P@wcio -
O Prymie zapomniałeś :D
Zastanawiam się, czy płaco Ci za to :D

...

xxxBxxx Pryma i Schell jeden właściciel ;P

@tylko czemu swoje wozy tankują w innych dystrybutorach a sprzedają z innych?(taka ciekawostka)

Żadna ciekawostka, po prostu jakiś czas temu mieli podpięte jedynie dwa bądź też jeden dystrybutor pod system rozliczania paliwa dla autobusów. Obecnie system jest wymieniony na inny i jak bardzo chcesz to nawet możesz tankować z tego dystrybutora, który wykorzystywany był według Ciebie jedynie przez PKS.

Niedługo powstanie nowa stacja Paliw SHELLA to porównamy wtedy , nowy konkurent na rynku nowe ceny.

WZGSy tani i dobry gaz

Gaz i ON na BP, benzyna na Orlenie... Wolę zapłacić parę złotych drożej i przejechać więcej i czuć, że samochód się nie muli. Akurat na tych stacjach i to co pisałem mi się tankuje najlepiej. Taniej nie zawsze znaczy lepiej.

jestem szcurk

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org