Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Monety |
Mam pytanie, nie wiecie gdzie mogę w ŁOmży lub okolicach sprzedać stare monety? Czekam na odpowiedzi. Z Góry dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Monety |
a jakie masz te monety??
|
|
możesz ale jak się nie znasz to Cie wyciupciają, napisz jakie masz może ja się skusze.
|
|
napisz mi na gg 2214453 jakie masz te monety to porozmawiamy
|
|
na ulicy Farnej koło katedry skupują takie rzeczy wszelkie starocie i monety też, możesz się dowiedzieć.
|
|
Nie bądź głupi nie sprzedawaj, mogą być za kilkanaście lat o wiele więcej warte jeszcze zależy jakie masz monety. Ja swoje trzymam i na razie nie zamierzam się ich pozbyć.
|
|
przejdź się do atykwariatu w polonezie czy też gromadzie jak kto woli i tam i cie nie oszukaja i wiele ci na temat monet powiedzą ;)
|
|
"na ulicy Farnej koło katedry" nawet o tym nie myśl !!! nie sprzedawaj będziesz potem żałował
|
|
jeżeli to monety bite do 1939 r to się skusze jeżeli bite po to ...... kupie tez stare odznaczenie , medale , i rożnego rodzaju militaria z tymi monetami nie idź ani na Farna ani do poloneza
|
|
ALLEGRO zobacz może mają takie samej. Kiedyś sprzedałem małego złotego dukata w pewnym miejscu w Łomży. Zapłacili 600zł a wart był 2900 na allegro
|
|
Jestem zainteresowany, jeśli chcesz się domówić.. cogito ergo summ..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |