Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
suknia ślubna |
Sprzedam suknię ślubną. Rozmiar 40, na ok.175 cm + obcas. Przekładana przez szyję, ale może być bez. Idealna również dla dziewczyny w ciąży. Zakryje pięknie brzuszek. Więcej informacji i zdjęcia na e-maila.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: suknia ślubna |
również mam do zaoferowania suknię ślubną rozmiar 40, szytą na zamówienie w stylu hiszpańskim z dodatkami email: sunny-sky@wp.pl
|
|
poprzedam firankę ładną falowaną w sam raz dla Ciebie i Ciebie i Ciebie też ja jebi......................................................................................................e ! ! !
|
|
To ja swoją też sprzedam i to niedrogo :-) Cymbeline Racine, kolor ecrie (wystarczy wpisać w google, a od razu wyskoczy kilka przykładowych zdjęć tej sukni) Uwaga promocja! Mąż gratis ;-)
|
|
to ja wezme tylko męża :)
|
|
Bez sukni nie ma takiej możliwości :-) Też coś z tego muszę mieć :-)
|
|
suknie i tak tylko raz w zyciu nalozysz, no moze -gora- dwa bo cywilniak
|
|
dobra biore i suknie skoro tak:)
|
|
Ok, sprzedany :) Musimy jakoś umówić się na odbiór :) Pisz na mail :) Tylko nie przyjmuję reklamacji i zwrotów :)
|
|
maly zadatek dobrze widziany (sukienka prawdopodobnie przystrojona perelkami)(delikatna praca)
|
|
sprzedam suknie ślubną rozmiar 40-42, 175cm w butach, fason litera A, kontakt pod adresem : rijad567@o2.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |