Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AQUA PARK w Rruskiennikach(LITWA) |
Czy ktoś był w tym aquaparku? Potrzebuję podstawowych wskazówek w stylu: czy przyjmują tylko swoją walutę czy obsługa mówi po polski:-) i td Dzięki (Standardowo proszę chory plebs i niezainteresowanych tematem o nienabijanie bezsensownych postów)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AQUA PARK w Rruskiennikach(LITWA) |
*DRUSKIENNIKACH
|
|
Opłata tylko w litach, bez problemu po polsku.
|
|
mozna płacić w euro
|
|
Na miejscu jest kantor.
|
|
Na Długiej na dole koło Lukas banku są wywieszone reklamy , tam chyba jest biuro podróży co organizuje tam wycieczki wczoraj widziałam to ogłoszenie, koszt coś ok. 140 za dzień wychodzi w tym przejazd coś tam do zjedzenia zakwaterowanie pobyt w tym agua itp, możesz się tam może czegoś jeszcze dowiedzieć konkretnie.
|
|
najlepiej płacić kartą najlepszy przelicznik. w tygodniu jest taniej a w weekendy drożej o połowę ja bylam z chlopakiem w wekend to wyszło nas z dojazdem samochodem ,ok 500 zł anio1
|
|
Bylam rok temu, dogadać się można spokojnie, ponieważ większość mowi po polsku, ja się przynajmniej doś swobodnie porozumiewałam kupując bilety :) płacić można w litach, ale na miejscu jest kantor. Ja radziłabym raczej tam litów nie wymieniać, bo płaci się drożej... _____________________________________________ Kto nigdy nie żył, nigdy nie umiera...
|
|
znaczy za lity się płaci drożej niz w innych kantorach :) _____________________________________________ Kto nigdy nie żył, nigdy nie umiera...
|
|
http://www.akvapark.lt/CENNIK/ zapomnij o wyjeździe tam w weekend, na majówkę, jakiekolwiek święto. W te dni - żeby wejść do akwaparku musisz stać w kolejce najlepiej od godziny 8:00. Na majówkę - najlepiej jest ustać w kolejce około 6 rano - może do 10:00 się dostanie do środka. polecam poniedziałek-wtorek-środa...
|
|
Jesienią byłem w sobotę około 20-tej i nie było problemu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |