Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgubiłem tablicę rejestracyjną |
cześć, jak w temacie zgubiłem tablicę rejestracyjną zaczyna się na BL 24 . Znalazcę czeka nagroda :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgubiłem tablicę rejestracyjną |
niemam ale proponuje ci kupic 4 fkrenty jak ja i spac spokojnie . a nawet 2 fkrenty i tesz bedzie lux ![]()
|
|
teraz to przybiję 12 calowymi gwoździami :)
|
|
Moja tez zaczyna sie BL 24... Chcesz oddam Ci swoja :P mam 2 w sumie ;) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
zgłoś się po nowe blachy do wydziału komunikacji w urzędzie miejskim, albo poszukaj w zaspach może gdzieś jest... następnym razem ją przyspawaj :) AutoPokaz.pl
|
|
hehehe dobry jest :D ![]()
|
|
ja znalazlem ostanio jakas ale nie lomzynska
|
|
Fajna sprawa te ramki do tablic ;-) Po którymś temacie o zagubionej tablicy swoje przymocowałem tak profilaktycznie na 4 wkręty każda - co polecam ! naprawdę nie wiele trzeba aby narobić sobie biedy .. Nie panikuj w Łomży sami uczciwi ludzie znajda oddadzą a nawet zaniosą do urzędu
|
|
Marcin - na ogłoszeniach - różne było coś o znalezieniu tablicy rejestracyjnej - szukaj w ogłoszeniach być może to Twoja znaleziono. Powodzenia Lora
|
|
Jeżeli ostatnia cyfra to 2 to daj znać, powiem gdzie jest. -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
taka tablica jest znaleziona na orlenie u kurpiewskiego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |