środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SZUKAMY WŁAŚCICIELA DLA WILCZURA

Przedwczoraj zgubił się właścicielce pies - rasowy owczarek niemiecki,dzisiaj przybłąkał się w okolicach s.p 10.Włascicielka niestety odmówila checi wziecia go spowrotem do domu...Wilczurek jest bardzo zadbany,ma błysczaca siersc,jest przyjazny, lubi się bawic i bardzo teskni do domu...jakiegokolwiek.
Szukamy osoby chętnej która zaopiekuje się tym pięknym psem, i miejmy nadzieję że nie skończy w schronisku...
zainteresowanych podaję maila
dorotkak1@poczta.onet.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SZUKAMY WŁAŚCICIELA DLA WILCZURA

Ale to jest owczarek niemiecki czy coś podobnego do owczarka?

He a jak nie owczarek to co zysku juz nie widzisz co za ludzie. Na wszystkim chca zarobic. Wstyd

sam jestes wstyd.

John Rambo

"Włascicielka niestety odmówila checi wziecia go spowrotem do domu........."wlascicielce h.j w du.e i pala po łbie mam nadzieje ze jakas czlowieczyna przygarnie piesia

chinczycy go z checia wezma

John Rambo

lub ze smakiem....

John Rambo

J.RAMBO

ZAMKNIJ SIĘ DEBILU !!!!!! SWÓJ MÓZG ZJEDZ !!.

sebo19-zrobisz mi jeszcze raz loda?

John Rambo

Kalerepa. Moze ja bym go wziol a jak on wyglada na jakiegos mlodszego napisz na maila moze jak sie nie zglosi wlasciciej to go wezme

Widziałem dzisiaj tego psa,bardzo ładny ,młody,rasowy owczarek niemiecki.
Nie wiem jak,właściciel może mówić że nie chce go z powrotem.
Ktoś potraktował tego pieska jak niechcianą zabawkę,nie wiem jak tak można,czym tak piękny pies sobie zasłużył na takie traktowanie.

Daj ogłoszenia do gazet, sklepów zoo, weterynarzy. Przede wszystkim internet, portale ogłoszeniowe i typowo "psie". Schronisko nie przyjmie psa od prywatnej osoby. I nie chciałabym wprowadzać w błąd, ale zdaje mi się, że były właściciel nadal oficjalnie jest właścicielem, więc nie dużo możesz zrobić. Dobrze byłoby, żeby zrzekł się psa na piśmie i przy okazji dał książeczkę zdrowia. Kibicuję dobremu domowi.

J.Rambo niestety ale mózgu zjeść nie może gdyż on ma w głowie sznurek trzymający jedynie uszy ...bo gdyby go miał takich debilnych odpowiedzi by nie udzielał no chyba że poziom szarych komórek jest na minusie...albo wieje tam siny przeciąg.
Szkoda pieska ja bym go wziął ale niestety mam już jednego szaleńca tej rasy i raczej się nie polubią:(
Właścicielkę osobiście bym .....(domyślcie się:P)

Podaj dane kontaktowe włascicielki.

On jej nie uciekl tylko sie go po prostu pozbyla!

i jest fajnie

Autor: madziusmadzius (82.139.165.---)
Data: 19-02-10 20:12

Podaj dane kontaktowe włascicielki.

to ja też poproszę:))

Nie chce na nim zarobić jak ktoś wyżej napisał, tylko byłbym zainteresowany bo sam się rozglądam za takim pieskiem, ale chodzi mi o długowłosego owczarka niemieckiego, jeśli ten jest właśnie długowłosy to proszę o kontakt

Złap go weś do domu a ja w poniedziałek po 13 bym go wziol jak nadal nie ma wlasciciela

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org