Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A jednak pomogło |
Swego czasu był temat o zimnej wodzie w spółdzielni mieszkaniowej Perspektywa, jaka leciała z kranu zarówno w dzień jak i w nocy właściwie w nocy to nawet letnia nie leciała. Co prawda teraz nie wiem jak w nocy (skoczyłam z balangami do rana), ale w dzień woda leci z kranu prawie, że gorąca a nie jak do tej pory letnia tak, że nikt z czajnika wody do kąpania nie musi dolewać. Wniosek jest tylko jeden nasze wypowiedzi na forum pomogły, i śmiem nawet twierdzić, że pan Lipski je czytał. Więc pochwalmy spółdzielnie perspektywa żeby wiedziała, że nie tylko potrafimy krytykować i wytykać błędy na forum, ale i również chwalić ;) A waszym zdaniem jest woda cieplejsza ? Ps. Ptysiu wiem ty mieszkasz na Bawełnie :) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A jednak pomogło |
U mnie zawsze na Bawełnie leci ciepła woda jak odkrece kran zawsze w lazience robi sie gorąco tak to jest u każdego mieszkanca Bawelny ktory płaci za wode.
|
|
Bo od Bawelny wszystko sie zaczyna jest tu MPEC które ogrzewa naszą wode niedziwcie sie ze dla perspektywy nie starcza bo u nas po 22 wszyscy sie kompią i nie ma cieplej wody dla reszty miasta... jaka szkoda musicie kompać sie wczesniej.
|
|
Pan Lipski, musiał to przeczytać, i musi dbać o swoich lokatorów , bo mu są potrzebne głosy w przyszłych wyborach na prezydenta miasta Łomży, a gdzie ich dostanie jak nie od spółdzielców zadowolonych z jego rządów.
|
|
Lipski chce startowac na prezydenta miasta ?? No kto by pomyslal. A wie ktos moze z jakiej formacji politycznej ? Pozdrawiam, -- no roots
|
|
musi sie jakos pokazac !!
|
|
Młodzierz Wszech Polska :)
|
|
Młodzież Wszech Polska to jest dopiero coś.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |