poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A jednak pomogło

Swego czasu był temat o zimnej wodzie w spółdzielni mieszkaniowej Perspektywa, jaka leciała z kranu zarówno w dzień jak i w nocy właściwie w nocy to nawet letnia nie leciała. Co prawda teraz nie wiem jak w nocy (skoczyłam z balangami do rana), ale w dzień woda leci z kranu prawie, że gorąca a nie jak do tej pory letnia tak, że nikt z czajnika wody do kąpania nie musi dolewać. Wniosek jest tylko jeden nasze wypowiedzi na forum pomogły, i śmiem nawet twierdzić, że pan Lipski je czytał. Więc pochwalmy spółdzielnie perspektywa żeby wiedziała, że nie tylko potrafimy krytykować i wytykać błędy na forum, ale i również chwalić ;)
A waszym zdaniem jest woda cieplejsza ?
Ps. Ptysiu wiem ty mieszkasz na Bawełnie :)

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A jednak pomogło

U mnie zawsze na Bawełnie leci ciepła woda jak odkrece kran zawsze w lazience robi sie gorąco tak to jest u każdego mieszkanca Bawelny ktory płaci za wode.

Bo od Bawelny wszystko sie zaczyna jest tu MPEC które ogrzewa naszą wode niedziwcie sie ze dla perspektywy nie starcza bo u nas po 22 wszyscy sie kompią i nie ma cieplej wody dla reszty miasta... jaka szkoda musicie kompać sie wczesniej.

Pan Lipski, musiał to przeczytać, i musi dbać o swoich lokatorów , bo mu są potrzebne głosy w przyszłych wyborach na prezydenta miasta Łomży, a gdzie ich dostanie jak nie od spółdzielców zadowolonych z jego rządów.

Lipski chce startowac na prezydenta miasta ?? No kto by pomyslal. A wie ktos moze z jakiej formacji politycznej ?

Pozdrawiam,

--
no roots

musi sie jakos pokazac !!

Młodzierz Wszech Polska :)

Młodzież Wszech Polska to jest dopiero coś.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org