Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizja cyfrowa |
Czesc, jakich operatorow polecacie? Mnie ostatnio polecaja pakiety tv w tp. Z jednej strony oferta jest ok, bo kablowa tv moze by i na wies dosiegala, ale z drugiej... TP to raczej od internetu i telefonu jest, nie? Dubito ergo cogito ergo sum!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizja cyfrowa |
polecam cyfrowy polsat . ciekawe kanaly i jest co ogladac
|
|
tylko że w CP jest bardzo uboga oferta HD i dekodery mają słabe, ale za to umowa prawie na trzy lata, osobiście polecał bym N
|
|
umowe mozna tez podpisac na 13 miesiecy
|
|
ale na platformie N nie ma polsatów
|
|
najlepsza jest na dziko od sasiada John Rambo
|
|
tu ****.......
|
|
co do polsatów to zależy kto co lubi
|
|
a ja cyfrowego polsatu nie polecam podpisałem umowę na pakiet za 57,80 a potem za 87,90 czy cos takiego i za te 88 zł nie było nic wiecej kanałów. Teraz mam familijny za 37,90 i mam te same kanały co za 87,90 wiec oszukują jak można tylko
|
|
a jak byscie mieli wziac telewizje z internetem razem? Dubito ergo cogito ergo sum!
|
|
Ja polecam cyfre+. Maja sporo HD i fajne oferty. Nie ma co prawda Polsatu ale tez nie ma chyba za specjalnie za czym tesknic:P _____________________________________________________
|
|
Ale z cyfra nie wezmiesz internetu. Moim zdaniem w teraz bedzie raczej wojna na uslugi zintegrowana i to takie firmy jak chociazby tp beda zgarniac klientow. Dubito ergo cogito ergo sum!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |