środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pytanie w sprawie kupna laptopa

Czy ktos zorientowany w komputerach (laptopach) mógłby poradzić mi jakiej marki najlepeij kupić i gdzie wŁomży jakorzystniej dokonać zakupu. Dodam, że chodzi o laptopa do celów prywatnych w cenie ok 1500-1800 zł. Prosze o poważne odp

:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pytanie w sprawie kupna laptopa

przejdź się do media expert tam ci doradzą jaki będzie dla ciebie najlepszy albo bodajże Speed na dwornej za muzeum.

Witam.

http://www.allegro.pl/27784_core.html?a_enum[44]=1&a_enum[134]=all&a_enum[1234]=all&a_enum[1235]=all&a_enum[1236]=all&a_text_f[82][0]=&a_text_f[82][1]=&a_text_i[135][0]=&a_text_i[135][1]=&a_text_i[521][0]=&a_text_i[521][1]=&buy=1&clear_cookie=0&distance=1&id=27784&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&p=1&postcode_enabled=0&state=0&city=&order=p&postcode=&price_from=&price_to=1800&view=gtext&change_view=Poka%C5%BC

Trochę tego jest do wyboru i koloru

jak chcesz to ja mam toshibe za 1800 zł do sprzedania mail: gress19@wp.pl

Polecam laptopa marki LENOVO.Osobiście jestem bardzo zadowolony

Ja Ci moge z czystym sumieniem polecic SPEED , doradza, pomoga itd. mieszcza sie na ul. Dwornej Zwroc sie do Pana Piotra, Zbyszka, bo jak wiem i podejrzewam to Pan MArek zaganiany( zapracowany) jest:)

Ja kupilam u Nich i jestem zadowolona:)

Pozdrawiam

A. T.

sprzedam laptopa http://moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=2209&tytul=Sprzedam_laptopa_pilnie

Polecam Asusa!

W tej kategorii to omijać należy acera pozostałe marki toshiba, asus, hp, lenovo to dobry wybór. Jeśli jesteś zdecydowany na zakup to najlepiej zapytać fachowców w sklepie. Polecam sklep na dwornej(simtech) i na bema(ekspert).

Przejdz się po wszystkich łomżyńskich komputerowych sklepach i zapytaj o laptopy ww. cenie. Poproś żeby Ci wydrukowali dostępne w tym przedziale modele wraz z ceną i parametrami. A poźniej porównaj oferty...oszczędzisz na tym od kilku do nawet 100-150 zl :)

dzięki za podpowiedzi ;) pozdrawiam

:)

nie kupuj w media expert!!! tam jest albo badziew albo drozyzna!!!

ponadto odradzam takie sklepy jak avans czy neonet bo tez maja raptem 3 modele - no chyba ze jest cos naprawde godnego uwagi

expert na bema lub speed na dwornej to dobre sklepy

choc i tak sam zapewne kupilbym w internecie - polecam toshibe choc one sa drozsze [i napewno nie bedzie w tej cenie karty graficznej]

w kazdym razie kup sobie laptop z matryca 15.6 cala i pelna klawiatura numeryczna - dla wygody!!!

ale uwazajj...

czasem chca wcisnac czlowiekowi to co maja na polce i wmawia ci ze czarny ci sie podoba a ty chcesz srebrny.. albo chcesz 15,6 cala a on ci wciska 17 cali wes ze soba kogos kto troche sie zna

moge byc ja he :D

Polecam np ten model za 1700zl

http://allegro.pl/item916243827_nowy_laptop_toshiba_l500_13e_nowosc_okazja.html

Mozna wziasc np. jeszczewiekszy dysk czy wiece jramu jak kto woli

Z takiego laptopa poprostu nie mozna byc niezadowolonym

Aha odradzam ASUS LENOVO ACER EMACHINES i inne malo znane marki

Warunek jeden - nie grasz w zaawansowane graficznie gry

ja mam od 4 miesięcy asusa i jestem zadowolona, jak na moje wymagania to jest super.

http://www.forumpc.pl/index.php?showforum=92&s=027f368ee28f95ccdca9ea2cc72ba32e

Na tym forum na bank profesjonalnie pomogą ci w wyborze lapka.

Posiadałem notbooka firmy Acer i nie miałem zastrzeżeń , po ok dwóch latach użytkowania jedynie matryca zaczęła delikatnie migać , po czym w ogóle nie działać , co prawda koszty wymiany są spore bo wtedy kosztowało to 700 złotych .. ale polecam Asusa , firma sprawdzona i dobra .

Pozdrawiam .

polecam HP, jest kilka lapków w rodzinie wszystkie HP i nigdy z żadnym nie było problemu, najstarszy ma siedem lat, niestety zaden z nich nie był tani, wszystkie modele to wyższa półka, niewiem jak spisują się tańsze modele tzn takie poniżej 3000 - 3500pln

HP to fajne laptopy , ktore sie niestety bardzo czesto psuja. Ponad 15% w przeciagu pierwszego roku uzytkowania i az 25% w ciagu trzech lat!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org