Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stolarz do sypialni |
witam! Poszukuję dobrego fachowca do wykonania mebli do sypialni tj. łóżko, garderoba, szafki nocne, komoda. Może kogoś polecacie lub odradzacie. No i żeby cenowo wyglądało to jakoś przyzwoicie. Proszę o opinię dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stolarz do sypialni |
zadzwon do firmy wishmeble mi zrobili i jestem zadowolony
|
|
a skąd jest ta firma?
|
|
Z LOMZY wejdz na mebwish.republika.pl tam jest wszystko napisane
|
|
na przykoszarowej obok okruszka stoi taki budynek nie otynkowany,tam gosc robi wylacznie sypialnie,zajmuje sie tez sprzedaza materacy z KOLO...ja bym do niego sie przeszedl,mojego kolegi rodzice zakupili tam sypialnie i z tego co wiem sa zadowoleni, tym bardziej ze facet siedzi tylko w meblach do sypialni.pozdrawiam
|
|
w sierzputach starych nr domu 7 jest dobry stolarz robi w płycie i drewnie i napewno nie stracisz tyle kwitu co zażyczą sobie inni
|
|
Kalisto - ul. Spokojna 11 B - polecam tanio, szybko i solidnie, natomiast materace, stelarze do łóżek Rumiński - meble na ul. Poligonowej.
|
|
sama niedawno robiłam sobie meble do kuchni i do sypialni i znajoma polecila mi firmę ...........(żeby nie było reklamy to nie pisze nazwy firmy :)...) to producent mebli na zamówienie-są rzetelni bardzo dokładni jednym słowem fachowcy w swojej dziedzinie. Oni są z Ostrołeki ale mi przyjechali zrobili jakieś pomiary powiedziałam im co miej wiecej chce i do czedo ma mi słuzyc a ten pan mi narysował projekt jak to bedzie wygladac i bylo rzeczywiscie tak jak chciałam i nawet niedrogo zapłaciłam MOGE ICH POCHWALIC BO NAPRAWDE ZROBILI DOBRZE SWOJA ROBOTE
|
|
Polecam Ci stolarza, który robi porządne meble i cenowo jest przystępny. Mieści sie na Poligonowej - Mirt.
|
|
Właściwie to wszedłem na temat z powodu jego treści :-)) myślałem, że to autorka i szuka kogoś do sypialnie i to musi być stolarz ale skoro nie, to przepraszam :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
czy ten stolarz na przykoszarowej to pan Dzielnicki a firma Gama?
|
|
Rumiński, to chyba też poligonowa.
|
|
Polecam firmę Armadio z Giełczyna
|
|
"Autor: malmal63 (80.240.166.---) Data: 19-02-10 14:06 czy ten stolarz na przykoszarowej to pan Dzielnicki a firma Gama?" tak www.meble-gama.pl
|
|
Idz na Przykoszarowa zobacz może ci się spodoba ,dobre meble a łóżko na lata nie jak te tapczaniki na 2-3 lata i na śmietnik :D
|
|
to zależy co się na tych tapczanikach robi ;P
|
|
Nawet sex uprawiać się nie da na tapczanikach :) bo po kilku razach wiadomo :-) łóżko to jest łóżko wiadomo do jakich celów ;-)
|
|
tez polecam przykoszarowa xxx
|
|
moi rodzice kupowali na przykoszarowej, meble po 3 latach wygladaja jak nowe,nic nie skrzypi ,widac ze solidnie wykonane... mysle zebys sie tam udala
|
|
ja mogę być twoim mebelkiem w sypialni :D
|
|
To strasznie kosztowna inwestycja - takie zrobienie całej sypialni u stolarza. Jesteś pewna, że to dobre wyjście? W sklepach meblowych masz fajne gotowe meble. Tutaj http://martimeble.pl/8-lozka-drewniane dla przykładu łóżka drewniane. Gotowe, dużo tańsze niż robione na zamówienie, a tak samo estetyczne, wygodne i funkcjonalne.
|
|
|
A nie lepiej po prostu przejść się do Ikei? Bardzo lubię uśmiechnięta być!
|
|
Ja też polecam wybranie się do najbliższego sklepu z meblami lub do IKEI. Za usługę mebli na wymiar zapłacisz sporo - liczy się nie tylko czas pracy stolarza, ale także koszty eksploatacji narzędzi, pasów ściernych do szlifierki oraz innych rzeczy. Myślę, że szkoda wydawać niepotrzebnie pieniądze. http://atest.edu.pl/kursy-adr/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |