Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komis RETRO mazowiecka |
czy zostawialiście już ciuchu w tym komisie,bo słyszałam że pobierają tam marże, nawet wtedy gdy nic nie sprzedadzą.paranoja.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komis RETRO mazowiecka |
to jest biznes nie paranoja. John Rambo
|
|
Moja koleżanka ostatnio chciała pare ciuchów sprzedać w komisie ( ale nie wiem czy w Retro czy w innym ) i normalnie szok, takie grosze jej dawali że pojęcia nie macie.. Np za damską bluże Nike którą kupiła 2-3 lata temu i dała za nią ponad 400zł to baba w komisie dawała jej 5-6zł ... Koleżanka zabrała ubrania i doszła do wniosku że za taką cenę to niech wisza w szafie i "gniją"...
|
|
hehehe ciekawe co to za bluza jak tyle kosztowała , moze ma w sobie jakies złote nitki....niech idzie z nia do jubilera :P
|
|
bluża za 400 zl heheh najlepiej kupic tanio sprzedac za tyle co nowa ;p
|
|
400zł? NIKE? Nie żartuj sobie
|
|
była wysadzana brylantami? Miała autograf dody?
|
|
słuchajcie poszłam tam z ciuchami wyceniła mi za ciuchy grosze,a wystawiła na półkie cene cztery razy tako ,i to ma być komis ....
|
|
Weś przestań! Jak byś myślała to byś wystawiła na allegro i by ktoś kupił za 10 zł :)) i 400 zł za bluzę chyba dla BIG GILL ,a jak ci szkoda żeby wisiały w szafie i już za mała to odaj dla potrzebującym tam gdzie nie mają nawet na jedzenie na pewno się ucieszą i zrobisz dobry uczynek .
|
|
myslicie ze komis to instytucja charytatywna? musza zarabiac bo inaczej nie maja racji bytu John Rambo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |