Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najtańsze naprawy GSM |
Kupilem Nokie E51 z uszkodzonym glosnikiem (od rozmow). Zastanawiam sie do ktorego serwisu GSM ja zaniesc zeby wymienili, a ja zebym nie splukal sie za bardzo z gotowki. P.s. Tak, tak, wiem, ze bylo juz wiele watkow poswieconych komisom GSM (w ktorych miedzy innymi naprawiaja komorki), ale kazdy byl zajety obrzucaniem g..nem konkurencji itp. wiec teraz prosze o napisanie, ktory wykona taka usluge najtaniej. Jesli co niektorzy znaja rowniez ceny uslugi, prosze o ich podanie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najtańsze naprawy GSM |
Help GSM naprzeciwko MaxBike na al.legionow , wg mnie najlepszy serwis w łomży , solidnie i w miare tanio.
|
|
Osobiście uważam ,że lepiej głośniczek zamówić na allegro i zamontować samemu , podejrzewam ,że nie ma tam nic trudnego , wystarczy rozkręcić obudowę a głośniczek jest pewnie na styki więc zero lutowania ;) Cena głośniczka -czas zamontowania (jakieś 10 minut) podejrzewam ,że w serwisie wezmą za to jakieś 30 złotych . Pozdrawiam
|
|
Help gsm,najlepszy serwis w Łomży.
|
|
Dziekuje Wam.
|
|
Help GSM - pracuje tam chlopak z serwisu nokia z ulicy polowej W kilku przypadkach przedstawial mi najnizsze ceny w miescie!! POLECAM!!
|
|
Naprawde polecam Help GSM Chłopak nie mógł znaleźć w całęj polsce wyświetlacza do mojego telefonu to kupił nowy telefon i wymontował z nowego wyświetlacz. Szacun dla niego:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |