Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mBank |
Czy ktoś sie orientuje gdzie jest jakaś placówka tzw. mKiosk mBanku w Łomży?A może ktoś korzysta z tego rodzaju banku jakie są wasze opinie i jak z opłatami w nim?Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mBank |
Ul. Długa w pobliżu najnowszej i najpiękniejszej fontanny.
|
|
nie stety tam juz jest dawno zlikwidowany
|
|
no właśnie szukałam na Długiej i nie ma
|
|
Niunia.. mkiosk na dlugiej zostal zlikwidowany. Chodzilo o lokal... w niedlugim czasie ma byc podana do wiadomosci nowa siedziba tego banku w lomzy. Na dzien dzisiejszy jezeli chcesz zalozyc konto to tylko rpzez internet - jest szybko. Korzystam z tego banku i BARDZO GO POLECAM!!!!! KOMPLETNE 0 OPLAT !!! nie placisz za prowadzenie nie palcisz za przelewy zewnetrzne nie placisz za karte debetowa Znakomita obsluga przez internet - nigdy nie mialem awarii wszystko szybko i sprawnie W lomzy jest chyab z 8 kompatybilnych bankomatow Minus jest taki ze nie wplacisz dotego bank uw lomzy pieniedzy. Bank nie posiada kas tylk oewentualnie wplatomaty. Pozostaje wiecwplata w innym banku za ktory zaplacisz z 5zl albo przelew z inengo rachunku.
|
|
wiem ze przez internet mozna ale potrzebne mi zaświadczenie ze posiadam konto a kto mi je wyda jak mi potrzebne od ręki
|
|
To nic ci nie poradze. Polecam tez Inteligo - sytuacja jak z mbank zakaldasz przez int. Polbank - dobre do oszczednosci i takze tanie [mimo ze to tez konto stacjonarne] ING - ewentualnie.. jest chyba jakas oplata warunkowa Bank Pocztowy - ewentualnie.. tanie utrzymanie Inne albo drogie albo byle co
|
|
Niedrogo jest w SBR Bank na Piłsudskiego obok alkoholi swiata. Polecam
|
|
za kartę debetową płaci się, nie wiem ile, ale nie jest darmowa.
|
|
Jak masz konto, to sam sobie wydaj i wydrukuj ze strony.W czym masz problem? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
serwis zawsze powinien byc' platny , jezeli nie to jest niejakosciowo-darmowaty
|
|
Niunia, podaj e-mail albo odezwij się na mój.
|
|
wydaje mi sie ze jest na legionow na przeciwko abc w tych odnowionych pawilonach
|
|
zastanawiam sie jaki % bedzie na koncie oszczednosciowym teraz wszedzie sa, bardzo niskie jeszcze 3 latatemu mozna bylo inwestowac' a 15 lat temu, dochodzilo do (na 8 letnich lokatach)nawet do 9% w skali rocznej z miesieczna, wplata, regularna, -sama odbijala i wbijala sie w konto
|
|
Co za gamon psize ze w mbank palci sie za karte debetowa? Poczytaj oplaty i prowizje pajacu! Najlepsze konto oszczednosciowe [lepsze takze od lokat] jest nadzien dzisiejszy w POLBANKU!!! Oprocentowane 6,5% + kapitalizacja co dzien = OMIN PODATEK BELKI* * dla kwoty nie przekraczajacej 15 tys zl Oprocentowanie to utrzymuje sie juz przynajmniej pol roku - rewelacja!
|
|
Ale gwarancji depozytów to polbank nie ma w polsce! I nie ma już oprocentowania 6,5% tylko 5,35% i to tylko do 5000zł. powyżej tej kwoty już tylko 5,0%. 6,5% było na zachętę.
|
|
od 7OOO tys'(, ale wchodne bardzo drogie, mozna negocjowac' - nazywa sie tak jak drzewo SEQUIA? czy SEQYIA nie pamiec' dobra potem wrazie czego dzieci moga, odziedziczyc' -bez podatku za wzbogacenie
|
|
małolatek... konto mocno oszczedzajace z dzisiaj kapitalizacja 6,5 % wiec jak nie ma??? mozna miec 3 konta po 5 tys czyl irazem 15 cos jeszcze nie tak? jak nie ma? BFG gwarantuje depozyty polbanku
|
|
Na stronie faktycznie jest teraz minejsze oprocentowanie. Ale mi caly czas naliczaja po 6.5% - 0.89zl od 5 tys bez mala wychodzi na dzien
|
|
masz stary kontrakt:D
|
|
Owszem ma gwarancje ale napewno nie polskie BFG, tylko greckiego funduszu bo oni są oddziałem banku w polsce a to już ma znaczenie. Dziś dzwoniłem i oprocentowanie już się zmieniło od 15.10.2010r. To że można mieć 3 konta to nic, jak ktoś ma większą kwotę?
|
|
Uprzejmie informuję o otwarciu Placówki mBanku w Łomży przy ul. Pięknej 1. Placówka jest otwarta od pn.-pt. w godzinach 9-17.30. Serdecznie zapraszam Piotr Mierzejewski
|
|
To Ty chyba cennika ich usług nie widziałeś?? jedno jest dobre,a mianowicie to,ze jak z zagranicy przelew jest to Ci opłaty nie pobierają,no a w innych po30zł jest
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |