Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet w kupiskach |
Witam , Chciałem się dowiedzieć czy i jeśli jest to jakie firmy dostarczaja stałe łącze internetowe w kupiskach. Powiem odrazu ze nie licze na tPSA ani na szeptel w wykonaniu radiowym. Może są jakieś inne firmy godne polecenia ??? Pozdrawiam Łukasz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet w kupiskach |
Już wioski i rolnicy kożystają z neta ? to możem sie spodziewać na forum rolników bedzie tloczno jak w sklepie GS w Konarzycach <hahaha> A o jakie ci Kupiski Chodzi ?
|
|
Tylko chyba to pozostaje http://www.4lan.pl/zasieg.html Kupiski są wymienione.
|
|
Witam DO: Łukasz_22 (---.acn.waw.pl) Jeżeli jesteś zainteresowanym dostępem do INTERNETU w Kupiskach to podaj soje namiary (telefon, adres) - jarek@tepsa.pl . Miłego dnia Jest dobrze, jak jest dobrze.
|
|
ROLNICY I INTERNET JAK ONI KOMPA NIE UMIEJA ODPALIĆ.
|
|
A Ty caps-locka nie umiesz nawet wyłączyć. Mieszczuch.
|
|
Ptysiu. JaCiebie broniłem przed atakami na Ciebie, a widzę że Ty uważasz się za kogoś lepszego od rolnika, myślisz że w Kupiskach mieszkają ludzie mniej inteligentni niż na Bawełnie. Bo się Boga.
|
|
No to niech zamieszkaja w Łomży. Nikt im chyba niebroni. I ja niemysle ze oni są inni oni są tacy jak my . Nie ma dwóch osób takich samych.
|
|
Na bawełnie są wykształceni grzybek
|
|
winnismy sie cieszyć ,że internet dociera wszedzie a nie stroic sobie złośliwe żarty. nazis
|
|
oj ptysiu ptysiu, a dzięki komu chlebek masełkiem smarujesz ? T i g e r
|
|
Miastowi się znaleźli cholera jasna a szyneczkę wpi........ Aż im się uszy trzęsą. A słoma pewnie wam z butów wystaje, hmmm ciekawe skąd pochodzą wasi rodzice? Pyśu z+ polakiem +i pomyśleć, że lubiłam czytać wasze wypowiedzi na forum (lubiłam), bo nie wiedziałam ze z was są takie świnie ;( Ps. Szkoda że nie znacie pracy na roli ile to trzeba włożyć wysiłku żeby na polu rosło piękne żyto (bo mąkę z niego macie ) jak trzeba wstawać do pracy zawsze o świcie dbać o zwierzęta, a zresztą co tu pisać i tak nie zrozumiecie. Pozdrawiam wszystkich, co wiedzo, co to praca na roli. Buców nie pozdrawiam.
|
|
Jestem, Dzięki za pozdrowienia :DDDDDDDDD Ryskago PS. Myślę więc jestem - chłoliera, nic tera nie rozumiem z tej sentencyi...
|
|
ja wiem co to za praca. A Ptyś i polak to tak z przekory. Oni tak czasami mają. "Chłopki odwrotki" - ale niegroźni :))) Też pozdrawiam ADALL
|
|
ADALLku, Rozumiem, że wiązanie snopków z pomocą powrósła masz w jednym palcu...? Ryskago
|
|
Będa oni tam mieli neostrade czy inet ?
|
|
ryskago: ano wiązałem, wiązałem. Jeździłem do babci na wakacje w okolicach Jedwabnego (tego Jedwabnego). ADALL
|
|
a co w jedwabnym tez maja internet ?
|
|
czesc! w sprawie internetu w kupiskach prosze o kontakt: twojtczak@cso.pl pozdrawiam -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Napewno z kupisk nie mam masła.
|
|
ADALLek, I co? Odciski były, co nie? Ryskago
|
|
Ptysiu, masło masz na pewno z Feniksa.
|
|
Ze mleka... Ryskago
|
|
masło jest ze krowy, a nie z jakiegojścik fenixa, czy mleka A odciski były, a jak !! ADALL
|
|
A kosą czy sierpem (i młotem :)) żeś żął?? Ryskago
|
|
A, może z biedronki? "Fenix" to sklep, gdzie Ptysiu robi zakup.
|
|
no przestań. W XX wieku ?? Pani, tam była pełna automatyzacja. Kosiarka to się nazywało. I miało to jak na ówczesne czasy dużą moc. Pełne 2 KM (konie mechaniczne) !! Przynajmniej na początku mi się wydawało, że one mechaniczne ... :) ADALL
|
|
To w Kupiskach będzie internet na konie mechaniczne. Chyba znów odchodzimy od tematu.
|
|
A ja myślała, że to kilometry... Ojjj, to Ty pojęcia dziecino nie masz o żniwach!!! Za moich czasów....:) Ryskago
|
|
akurat :)) ADALL
|
|
No co?? Ryskago
|
|
nic Kochanie. Internet w Kupiskach :) ADALL
|
|
Hmmmm... Ave
|
|
:))))) RYskago
|
|
A ja neciku teraz nie mam :( Ave
|
|
Ja po 15 też nie :((( RyskaGO
|
|
Dobrze że chociaż telefonia działa :) Ave
|
|
Aaaaaaaaa... Rysdkago
|
|
ale wczoraj ok. 18.00 wtargnęłaś gdzieś nieproszona i zdążyłaś nadać kilka zdań ! ADALL
|
|
Ano... Ryskago
|
|
Ryskago się kamufluje więc !! :) Ave
|
|
Więc co??? Rysakgo
|
|
Więc może Ryskago to facet z wąsami :D Ave
|
|
masla nie mam z feniksa bo fenix to lipny sklep
|
|
Ptysiu w Jed.jest internet,a myslisz ze jak poszlo haslo:spalic stodole?
|
|
amor, uważam że to jest chyba żart nie na poziomie
|
|
marcelus,czyzby tak cie bolal ten temat?
|
|
Ptysiu Wjechales na rolników a rolnicy to tacy ludzie, dzięki którym m.in masz masełko na swoim chlebusiu Ptysiaczku są też tacy Panowie górnicy dzieki którym w sposób pośredni masz ciepłe grzejniczki, są tez ludzie pracujący w zakładach chemicznych, dzieki którym masz szampon do włosów itp itd Naucz się szanować ludzi to i Ciebie ktoś uszanuje T i g e r
|
|
amor, a niby czemu mnie miało to boleć, jak widzę to chyba ty jesteś z Jedwabnego, także nie wiem czemu szerzysz czarny homor związany z Twoim miasteczkiem
|
|
Moze i maja tam internet.
|
|
Jak czytam te posty to mi się trochę śmiać chce przez 2 dni nie miałem neta i tak się rozpisaliście i w ogóle ja tam myśle że w Kupiskach nie wszyscy są rolnikami ,jest kilka małych firm i prywatne domy ale nie takie jak Np. Kuleczka . Ja nic nie mam do rolników bo mój dziadek jest rolnikiem i ma sprzęt i kose jak kogoś rżnąć to do mnie KOSA czeka :)
|
|
amorr: to faktycznie nie temat do żartów :(( ADALL
|
|
Facet z wąsami... Ba! Sto procent faceta...:D Ryskago
|
|
Przepraszam,nie wiedzialem,ze wokół jest tylu pejsatych.
|
|
faceci z wąsem i ... hehe to są faceci
|
|
amorr nie wiedziałem że w Jedwabnem jednak mieszka tylu antysemitów, czyżby twój dziadek tez brał udział w tej zbrodni? zapewniam Cię że żydem nie jestem
|
|
mój dziadek robił wiele rzeczy,ale skąd te twoje stanowcze zapewnienia że nie jestes Ż.,czy to ktoś gorszy?
|
|
amorr, chyba sam się gubisz w tym co mówisz, bo z twoich wcześniejszych postów wynikało że właśnie ty masz zapędy antysemickie, ja do żydów nic nie mam, a i żydem też nie jestem, mogę cię zapewnić
|
|
bardzo, bardzo emocjonalnie byłem związany z tą miejscowością. Kiedyś, dawno temu, będąc brzdącem mama opowiadała mi o tej zbrodni. Mama już nie żyje, a mi to wszystko uleciało z pamięci. Jeździłem do Jedwabnego w czasach, kiedy w autobusach można było palić papierosy. Jeździliśmy tam systematycznie z siostrą na wakacje. ADALL
|
|
Marcelus,ja sie nie gubię!Nigdy tu nie napisałem że mam coś do Ż. Wywnioskowałes to sam po moim pierwszym poście!Jesteś w błędzie:-)
|
|
Witam. Zwracam się z prośbą do mieszkanców Kupisk Starych i okolic o udzielenie informacji na temat internetu. Chciałbym zapytać jakie firmy dostarczają tam internet jaki jest transfer łącza i cena. W grę wchodzi raczej radiówka bo nie mam telefonu z TP. z góry dzięki za informacje. pozdrawiam.
|
|
Z tego co słyszałem dostarcza tam firma która się mieści w Łomży na Kwiatowej 2 od strony Sikorskiego, szczegółów nie znam, ewentualnie pozostaje możliwość przez siec komórkową, z czego w Łomży to łapiesz transfer 3,6Mb/s przez HSDPA. Pozdrawiam.
|
|
lol pogadaj z operatorem sieci komorkowej :D jak masz hajs zaloz se radiolinie, cena duza ale jak dobrze pogadasz do i 10000kbps mozna zalatwic, nie wiem w lomzy jaka jest radiolinia ale na takich cackach mozna wyciagnac 400mbit full duplex :Da jakie w lomyz mamy radiolinie to powie ci operator albo i tez nie ehehee
|
|
Firma z siedzibą w Stokrotce! Bubero
|
|
w stokrotce jakas firma ma siedzibe? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Siedzibę ma na nad sklepem chyba obok wypożyczalni Bubero
|
|
A może tak radiowy internet? idź do Experta (taki sklep) i popytaj o radiowy internet. ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |