środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
regeneracja turbiny

mam pytanie gdzie moge zrobic regeneracje turbiny do vw w miare tanio i dobrze moze ktos wie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: regeneracja turbiny

Ja robiłem pompę (Bosch VP 44) co prawda ale w 100% jestem zadowolony z zakładu na Nowogrodzkiej- prze stacją paliw ;) a wiem że robią i pompy.

http://www.turbodynamica.pl/?gclid=CMnGw5qjpJ4CFZaGzAodri5Elw kiedyś na jakimś forummi ktoś polecał moze sie przyda.

ja tez szukalem w lomzy i nie moglem zadnego fachowca znalezc, poczytalem w internecie i w koncu sam zrobilem, byla do czyszczenia bo lopatki sie zapiekly, najlepiej w regionie robia w choroszczy przy drodze jak do bialego jechac,firma techmot,800 zl chcieli ode mnie za taka usluge z gwarancja, bez jakos mniej, nie pamietam ile ale i tak nie skorzystalem

AutoKarambol
http://allegro.pl/item908798310_tuningturbina_audi_passat_1_8_t_k03_przerob_na_k04.html

Prznosisz wymontowana turbine, ja wysylam ja, po 2-3 dniach dostajesz zregenerowana.... Koszt uzalezniony od tego co sie w niej stalo....
666-829-460

na krasce ma turbiny po regeneracij i uzywane ale nie wiem jaki numer,gosc oki. tylko nie wiem jak sie ceni

witam
Najlepsza i z gwarancją firma która regeneruje turbiny
http://www.motoarena.pl/index.php?go=kontakt

jak wyzej

www.mebwish.republika.pl

Jeśli turbina nie puszczała oleju a wirnik nie ma luzu to nie trzeba od razu wysyłać i płacić za regenerację jak za złoto...

Najczęściej w VW zapieka się wastgate w starszych modelach albo kierownice spalin (VNT) a to jest prosta robota i nie demontuje się przy tym wirnika ani uszczelniaczy i nie trzeba wyważać później więc można to zrobić samemu. Zrobiłem 3 takie turbinki i wszystkie hulają do dziś (pierwsza 2 late temu)

to jest turbina ze zmienią geometrią czy takie turbo sie regeneruje wogole ? podobno ze nie

oczywiście że się regeneruje, przecież wyżej masz linki i wszystko w nich jest opisane co i jak, oprócz tych mebli hehe
a na kraskiej kiedyś gościu naprawiał turbiny ale słyszałem że lipę robił i zakończyl kadencje

o czym wy piszecie czy jesteście mechanikami?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org