Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do osób zamieszczających ogłoszenia na forum. |
Czy w domach sikacie do zlewów?? _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do osób zamieszczających ogłoszenia na forum. |
Pomoge wam: http://4lomza.pl/index.php?k=86 _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Do zlewu w kuchni - nigdy, ale do tego w łazience zdarza się. A czemu pytasz trackone ? Prowadzisz jakąś specjalną ankietę..? ;)
|
|
wiesz myślę ,że osoby , które zamieszczają tutaj ogłoszenia są świadome tego iż powinni to robić w dziale ,który podałeś , ale spamując tutaj myślą ,że więcej ludzi ujrzy te ogłoszenie i mają rację choć tak nie powinno być
|
|
no trzeba ich troche szturchnąć, bo sie rozbestwili. niech poczują się tak, jakby rzucali papierek po snickersie na wystrzyzony trawnik.... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
A tobie to akurat strrrrasznie to przeszkadza...
|
|
Ja raz na imprezie u kumpla szczałem do zlewu w łazience bo myślałem że to pisuar , a co do drugiej części tematu to wole takie tematy niż jasia_śmietany albo paplika itp .
|
|
Przestańcie pajace marudzić. Mi pasują te ogłoszenia, przynajmniej można się z nich dowiedzieć o nowych miejscach, lokalach itp itede. Gdybym musiał czytać po***ane tematy o tym, kto sika do zlewu, a kto nie, to by mnie chyba szlag trafił na miejscu.
|
|
^ jakbys zrozumial aluzje, to by cie szlag nie trafial, przestrzelencu. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
co za prosty baran... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Swoje poryte aluzje to powinieneś napinaczu wklejać do swojego osobistego pamiętniczka. Nie każdy chce korzystać z ''drobnych ogłoszeń'' bo przeciętni użytkownicy nie zwracają na nie uwagi (concerned only). Teraz plebiuszu załóż temat o tym kto sr*ł na nowo przystrzyżonym trawniku. Nie trawie ludzi narzucających swoją głupotę innym (szczególnie na tak rozpowszechnioną skalę jaką jest forum).
|
|
I jeszcze Ci gościu napisze na kogoś, że jest prosty baran... Zgadzam się z Memphi, bo ja np. na ogłoszenia drobne nie wchodzę wcale! A na forum tak. I teraz do tego krzywego barana (trackone), NIKT, ale to NIKT nie każe Ci wchodzić na to forum i Go czytać czy cokolwiek!? Jak tu włazisz, to powinieneś się przyzwyczaić do tego, bo tego nie zmienisz, a jak sam coś otworzysz, czy jakiś Twój koleżka coś otworzy, to sam będziesz napier....dalał posty jaka to świetna "rzecz" w Łomży powstała! Dobrze wiesz że mam rację! I nie mów że nie!!!
|
|
mowiac o ogloszeniach na forum mialem na mysli rzeczy typu "sprzedam konia" albo "zabiore do wa-wy w piatek po poludniu". jak "ktos cos otworzy" to mozna o tym porozmawiac, fakt. i napisze, ze jest ktos jest prostym baranem, jesli buc nie doczyta postu, nie zrozumie sensu i jeszcze wyjedzie do mnie z "pajacami" i "poj*banymi tamatami". sikanie do zlewu mialo symbolizowac uzywanie rzeczy niezgodnie z ich przeznaczeniem. czytac ze zrozumieniem poprosze. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Oczywiście że z tym sikaniem do zlewu to była taka aluzja, ale aluzja aluzją - a na głupie pytania głupia odpwiedź.. ;)) A korzystając z tego że dużo osób tu zaglada i porusza różne tematy to czasami można to "wykorzystac" i zamieścić ogłoszenie nawiązujące do tematu lub do czyichś zainteresowań. Ja nie mam nic przeciwko, kazdy może znaleźć tu coś dla siebie.. ;)
|
|
No i zabawa się rozkręca . Pozdrawiam .
|
|
a ty trackone pewnie w majtki sikasz jak te ogloszenia czytasz??!!
|
|
^ ty mi w majtki nie zagladaj, pederasto. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
ale z ciebie zje b jest hehe i ty bys chcial ogloszenie tu napisac tylko nikt olanych majtek nie kupi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |