Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lany Poniedziałek |
Wiatam Niewiem jak bedzie wyglądał lany poniedziałek jak jest tak zimno i napewno szybko sie nieociepli a chyba nikt z was by sie nieoblewał wodą w kurtkach. Jak myslicje wypali lany piniedziałek w tym roku? Świeta Wielkanocne śa wczesnie w tym roku i lany poniedziałek też.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lany Poniedziałek |
ptysiu: tradycję trzeba kultywować. Więc jeżeli będzie zimno, to może zostawić wiadro z wodą w domu i spryskiwać co piękniejsze panny kupionymi specjalnie na ten cel perfumkami ?! ADALL
|
|
Wiesz jak cie poleją wodą to będziesz miał ślizgawkie na kurtce!!A poztym na 59% lany poniedziałek będzie zimny!! grzybek
|
|
No tak tradycje trzeba kontynuować nawet można symbolicznie rodzinke oblac maąą iloscią wody bo niewyobrażam sobie lanego poniedziałku bez wody.
|
|
Grzybek91 mam nadzieje ze lany poniedziałek bedzie mokry i upalny miejmy nadzieje.
|
|
No tak ale jak bedzie zimny to nikt nawet z domku nie wyjdzie!!Ale bedzie ciepło:)!! grzybek
|
|
Tak jak ktoregos lanego poniedzialka padaldeszcze ale lała sie woda i to niebyle jaka w tamtym roku byl nawet nawet lany poniedziałek.
|
|
Pamietam jak byla taki lany poniedziałek padał deszcz woda sie lała i bylo troche osób na ulicach. Lany poniedziałek z tamtego roku tez byl fajny.
|
|
Chłopcy tak sobie dywagują,a tu by można już było wodę w wiaderka i miski zbierać...Hehe:)
|
|
dywagują ... acz przekaz jest tak zamotany jakby sami byli zalani :) T i g e r
|
|
Ptyyyysiuuuu, Tyś mym Idolem jest!!! Autor: ADALL (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 03-03-05 20:13 ptysiu: tradycję trzeba kultywować. Więc jeżeli będzie zimno, to może zostawić wiadro z wodą w domu i spryskiwać co piękniejsze panny kupionymi specjalnie na ten cel perfumkami ?! ADALL ADALLku, Nieeeee!! Wiesz jaki bedzie smród! Ryskago
|
|
zgadzam sie z Tigerem,a jesli chlopcy boja sie zmarzniecia zawsze mozna polewac sie plynem BORYGO
|
|
he ja też sie z wami zgadzam RYSKAGO LUBIE CIE
|
|
I ja Cię lubię Ptysiaku, bo jakżeby nie...:) Ryskago
|