Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PARKINGI NA JANTARZE ZIMĄ |
Nie wiem co robi administracja ale śniegu na parkingach już jest tyle że nie można wjechać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PARKINGI NA JANTARZE ZIMĄ |
Łopata i dymaj.
|
|
Bierz łopatę i zasuwaj
|
|
W poniedziałek widziałem pług odśnieżający drogę dojazdową do jednego z bloków przy Słowackiego ale ogólnie to rzeczywiście lipa. Podłączę się pod temat i zapytam dlaczego nie jest odśnieżany fragment między dworcem PKS a przejściem dla pieszych na Sikorskiego. Chodzi o ten odcinek między stanowiskiem multimedialnym (czy jak tam się to pisze) Współczesnej a stanowiskiem dla autobusów jadących do Warszawy. Co roku to samo. Nogi można sobie połamać... _________________________________________________________
|
|
Dzwoniłem w sprawie odśnieżania parkingów i do urzędu miasta i do administracji, jedni odsyłali do drugich. Potem zadzwoniłem do straży miejskiej, a oni kazali mi kontaktować się z administracją. A więc wybrałem się osobiście do administracji, gdzie uzyskałem informację, iż wszystkie ulice i parkingi łączące się z nimi należą do miasta. Uzbrojony w tą wiedzę kolejny raz zadzwoniłem do urzędu miasta, gdzie niechętnie ale potwierdzono tą informację. Z tym, że pan, z którym rozmawiałem poinformował mnie, iż priorytetem miasta są główne drogi w naszym mieście, a drogi i parkingi osiedlowe będą odśnieżane w dalszej kolejności.
|
|
czyli straż miejska owinna ukarać administratora za brak działania, prawda? Kowalskiego by ukarali że nie odśnieżyŁ 'swojego' chodnika
|
|
jw.łopata ... koziol0
|
|
straz miejska jezdzi i jezdzi:) chodniki takie ze mozna nogi polamac ale chyba jeszcze nie dali nikomu mandatu;/ na domkach jednorodzinnych ludzie w strachu maja zawsze odsniezone a tam gdzie rzadzi miasto maja to w d..pie bo przeciez wielcy szanowni straznicy nie wlepia mandatu kolesiom co im daja zrec!! bigi2004
|
|
dostali niebieskiego koguta i się bująją
|
|
Niech straż miejska sie weźmie w końcu za coś.. Pomysłowo.
|
|
Łopaty dla straży miejskiej i niech dymają, za co im płacimy.
|
|
kaleka
|
|
Na Mickiewicza i Moniuszki to samo! Przy przejściach dla pieszych, przy samych "zebrach" haldy śniegu. Wczoraj malo nogi nie skręcilem. Jeśli skręcę bądź ktoś z mojej rodziny to ktoś inny "beknie"...na 100%!
|
|
LUDZIE litości nie macie ,dzienników nie oglądacie myślicie ,że to wasze osiedla są najważniejsze ,otwórz oczy i zobacz co się dzieje prawie na całym świecie.Jak byś miał trochę odwagi to byś wyszedł i koło swojego auta odśąnieżył ,a może i jeszcze ktoś z sąsiadów by wyszedł jak by Cię zobaczył
|
|
To prawda chodniki i przejscia dla pieszych zawalone sniegiem zmiesznym z piaskiem że nie można chodzić a nogę skręcić nie problem. Chałdy śniegu rozgarniane pługiem, ciekawe co będzie jak dalej śnieg będzie sypał miasto utonie w powodzi i śniegu. najwyższy czas wywozić te ogromne zlodowaciałe chałdy śniegu. Czyj to problem oczywiście miasta.
|
|
Niech straż miejska zacznie odgarniać,po czym wywozić.. Pomysłowo.
|
|
śnieżne potworasy ! macie komurasy słuchafony kutafony ? to jak się jeden z drugim dostanie w śnieżnego potwora to zadzwońcie do swojej starej.
|
|
Przeszkadza wam straż miejsca ? to wystarczy pierdyknąć petycje podpisy za zlikwidowaniem tej instytucji ,jeśli nic nie robią to też i telewizje bo przecież nie może być że nic nie robią a dostają kasę i mają prawo do wszystkiego ? Czyli zamiast mocno wciskać klawiaturę to zgłosić i do roboty :) a parkingi na jantarze odśnieżone co wy gadacie ? chodziłem to wszędzie odśnieżone są no oprócz miejsca w którym stoi samochód bo jak ma koparka odśnieżyć jak stoi samochód ? a ciężko samemu wziąć łopatę i trochę odśnieżyć miejsce pod własny samochód ? to nawet dla zdrowia nie którym zrobi :-)
|
|
Trzeba będzie pomyśleć nad tą petycją.. Pomysłowo.
|
|
Ty lepiej pomyśl nad samym sobą najpierw. Aż taki ambitny jesteś, by coś takiego wymyślić ? Spokojnej nocy. ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |