środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wypadek koło strokrotki

niedawno przejezdzałeem niedaleko strokrorki i widziałem czlowieka lezacego przy ulicy wie ktos co sie stało???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wypadek koło strokrotki

w tytule napisałeś że wypadek, zadajesz pytanie i sam sobie odpowiadasz... chyba że to nie wypadek tylko sobie odpoczywał...

Donald od jakiegoś czasu obserwuję Twoje posty i nie mogę się powstrzymać od komentarza. Twoje wypowiedzi w każdym poście polegają tylko na krytyce wszystkiego i wszystkich. Nie mam na myśli tylko tego tematu ale 90 % w których się wypowiadasz. ( nie chce mi się przytaczać wszystkich twoich wypowiedzi ale na potwierdzenie moich słów jest historia tego forum).
Jesteś gorszy od Jasia bo on udaje idiotę, a ty......

Może pobawimy się w zgadywanie kim jesteś ;).
Mój typ:

Sfrustrowany, bezrobotny mężczyzna, wiek ok. 30 lat. Nie lubiany w prawdziwym życiu, przez co dowartościowujesz się na forum. Ciężko przystojny, nie będący w żadnym związku. Być może prawiczek. Mieszkający z rodzicami z ustawioną stroną 4lomza.pl jako strona startowa na komputerze.

Pozdro

VX_2100 : zgadzam sie z Tobą w 100 %. Trzeba być nieźle przez los skrzywdzonym, aby cały czas się kogoś czepiać i krytykować.

Przyjmij głębokie współczucie ode mnie Donaldzie
(pewnie dużo osób się by dołączyło)

Jeśli chodzi o stokrotkę i zdarzenie to niczego nie widziałam...

Moim zdaniem można się czepiać i żartować, ale z jajem :)
No chyba, że temat jest poważny, wtedy powinno się odpuścić.

Nie idź tą drogą Donaldzie i Ty psie Sabo, nie idźcie.....

VX_2100 pewnie w jakimś temacie ośmieszyłem ciebie i wykazałem twoją głupotę, więc się w końcu wykazałeś... żal...

a już wiem co cię tak boli, założyłeś kiedyś temat o ubraniach cipo&baxx a ja napisałem że sam jesteś cipo hehehehe

Mimo wszystko widząc człowieka leżącego na ulicy należałoby mu pomóc. Chyba, że właśnie udzielano już mu pomocy przez instytucje do tego powołane.

piekni i szlachetni mieszkancy grodu nad narwia, miejcie umiar

John Rambo

Donaldek ty tępa parówo w swoim ostatnim poście potwierdziłeś to co napisał VX_2100 !!! Dlatego to właśnie ty jesteś żałosny!!

Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach

walkę Adamka zobaczyłeś? mama wpuściła do dużego pokoju na rubina?

Donald wszyscy cie jadą na forum więc sie nie udzielaj

Na zawadzkiej matiz potrącił dziś człowieka, może o to Ci chodzi.

Donald bystrzacho ;)

Masz ponad 400 postów znajdź 3 swoje posty i umieść tutaj w których napisałeś coś mądrego. Może to Ci uświadomi kim jesteś i co sobą prezentujesz, bo chyba nie masz świadomości że jesteś człowiekiem pokrzywdzonym przez los i nieudacznikiem.

Nie przejmuj się wspólnymi siłami na forum uświadomimy Cię, że nie tędy droga.

powazny temata wy wszyscy na pana Donalda.to nie w porzadku

John Rambo

Co się tak napinacie, VX_2100 daj na luz, opluwając kogoś chcesz się dowartościować? Forum jest dla każdego.

Ojciec R nikogo nie opluwam. Z miesiąc się powstrzymywałem, żeby wyrazić swoją opinię o nim, czekając że może się ustatkuje i sam zrozumie, ale on dalej w każdym poście w którym się wypowie krytykuje wszystkich i wszystko. Przejrzyj jego posty w historii to będziesz wiedział o czym mówię.

Ps.

OjciecR czy przypadkiem nie jesteś Donaldem? ;)

OjciecR cofam zapytanie. Masz wartościowe odpowiedzi i inny styl pisania, więc raczej nie jesteś Donaldem.

Pozdro

To chyba nie matiz też widziałem zielonego matiza stojącego na środku ale sprawcą był chyba czerwony citroen bodajże na warszawskich numerach a ten człowiek chyba ładnie oberwał skoro leżał na śniegu i wcale się nie podnosił a policja grzała dupska w samochodzie nawet go nie okryli banda łajdaków facet leżał tak z 15 minut zanim karetka przyjechała

no to donald rzeczywiście mądrala z ciebie ,,zal''?

Donalda spizdzili i się zamknął w końcu..(?)

wiodze rze temat jes powarzny wjenc siem nie wypodiwadam i odpuszczam,b o sie napierdolilem do jótra :)

to pijany jaś leżał

do VX_2100, widze że lepiej zgadzac się z tobą bo zaraz zdyskredytujesz, wyluzuj zamiast napinac się na forum.

:)

vx2010 czy to znaczy że przez tyle czasu dusiłes swe emocje do mnie? tyle czekania, pewnie ciągle myślałes jak mi przysrac heheh byłem twoim koszmarem, budziłeś się zlany potem bo obśmiałem cię na forum, jakie to smutne ...
P.S. kupiłes sobie te ubranka dla pedziów cipo&cos tam? :)

Ale wy jesteście wszyscy zajebi$ci, kogoś potrącono możliwe że leży w szpitalu a wy piszecie normalnie gowno aż czytać się nie chce , VX jeśli przeszkadzał ci donald to trzeba było napisać nowy temat oddzielny i tam się napinać ;] bo 1 temat więcej nie zrobi z śmietnika wysypiskiem śmieci :) Pozdro i patrzcie co i gdzie piszecie .

Uważałem, że nie ma sensu pisać oddzielnego tematu na takie coś, ale macie racje niepotrzebnie zaśmiecam.....
Chociaż jeżeli w 10% Donald cokolwiek zrozumie to warto było i on będzie zdrowszy, bardziej optymistycznie do życia nastawiony i innym użytkownikom nie będzie obrzydzał wszystkiego i przekazywał swojego pesymizmu i wrodzonego anty na wszystko.

Ps.
Donald dla Twojego zrozumienia to nie pisałem na Ciebie tak długo bo myślałem, że 1, 5 postów w tym stylu to przypadek, bo każdy może mieć słabszy dzień, ale kilkadziesiąt.......

Pozdro również dla Donalda.

Ja uwazam ze donald ma okolo 20 lat. Obstawialabym nawet mniej niz 20.... I mnie tez draznia jego wypowiedzi. Pod kazdym tematem musi dopisac jakies wyzwiska i komus pojechac.... Moze mial trudne dziecinstwo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org