środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dermatolog

witam!slyszalam o jakims dobrym dermatologu ktory przyjmuje na kase chorych gdzies w okolicach 1LO...tylko nie znam dokladnego adresu i telefonu i nie wiem za bardzo jak tam dotrzec, bo nie znam zbyt dobrze łomzy...pomoze ktos?:) i prosze o jakies opinie o tym lekarzu...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dermatolog

dr łapinks przyjmuje na kase chory naprzeciwko komendy policji w łomzyy

W Łomży nie ma dobrego dermatologa:(

dermatolog T.Łapińska tel. 086-473-16-15 gabinet znajduje się na ul.Ogrodowa 6, od 1LO kieruj się w stronę ul. Nowogrodzkiej następnie w prawo i zaraz potem w lewo jesteś na ogrodowej gabinet będzie po lewej stronie przed tobą będzie ul. Wojska Polskiego.

i jakie mozecie przedstawic mi opinie o owej lekarce?

Z mojego doświadczenia wynika że kobieta w ogóle nie zna się na dermatologii

Nie bardzo się zna na swoim fachu, ale możesz spróbować.

m.

bialystok

Zyta tobie jak widać to psychiatra potrzebny na dermatologa to juz zapóźno.
Szkalujesz kobietę bez żadnych podstaw. Kim ty jesteś? Czy masz profesurę z dermatologii?
Uczę się w Wecie, więc często tamtędy przechodzę i widzę jak ludzie rano czekają na otwarcie gabinetu, niejednokrotnie usłyszałem że tylko tutaj najlepszą pomoc można otrzymać.
Sam też jak i moi znajomi nie jeden raz korzystaliśmy z porad tej Pani i zawsze bardzo skutecznie nie wielkim wydatkiem na leki bywaliśmy uleczeni.
Na poczekalni spotykałem ludzi którzy oblecieli Białystok wydali kasę i właśnie tu po ostateczną pomoc przyszli.

potwierdzam dr Łapińska się nie zna na dermatologi kompletnie zamiast zrobić badania tylko spojrzy i przepisuje leki bezmyślnie. Podobno na kazańskiej przyjmuje jakiś dobry lekarz z Białegostoku.

Bo jest dobrym fachowcem i bez zbędnych badań potrfi słuszną diagnozę postawić. Jak trzeba to wysyła - moją siostrę na badania wysyłała, a ja i dwóch moich kumpli testy skóry właśnie przez nią na miejscu w gabinecie mieliśmy robione.

jakoś mi nie potrafiła i moim znajomym jeszcze jakieś głupie podteksty dawała. Nie polecam

My z mężem byliśmy prywatnie u dermatologa w Białymstoku, ale z tego co wiem to na ul.Kazańskiej w Acerze przyjmuje bardzo dobry dermatolog z Białegostoku. Polecam. Od kilku osób słyszałam bardzo dobre opinie o tej pani, także warto spróbować.

a co sądzicie o d.Klepackim?to dermatolog z Białegostoku ,przyjmuje prywatnie na ul.Małachowskiego w nowych blokach.

Ja również uważam że Pani dr. Łapińska zupełnie się nie zna na tym co robi. w moim przypadku dr. wypisała mi antybiotyk którego bez niezbędnych badań (których mi nie zrobiła oczywiście)nie można podawać, gdyż może mieć on bardzo zły wpływ na zdrowie,np:zniszczyć wątrobę, lub nerki.Osobiscie mogę polecic Ci dr.Wrońskiego który przyjmuje w Białymstoku.Jest to jeden z najlepszych dermatologów w kraju.

zyta popieram

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

wroński najlepszy w kraju, buhahahahahahahahaha, chcesz wydać kupę kasy na standardowe badania w zaprzyjaźnionych z doktorkiem gabinetach to odwiedź go. od razu mogę powiedzieć że zdiagnozuje ci gronkowca - to jego stary chwyt

Jeśli ta dobra specjalistka z kazańskiej to Kamińska -ona przyjmowała 4lata temu,to szczerze odradzam przepisała dziecku taką maść że trzeba było poparzenia w klinicznym leczyć.

m.

Nie zgodzę się z Twoją opinią Futrobiałe
na temat dr. Wrońskiego ,
gdyż też miałem okazje leczyć się w ich klinice i jestem bardzo zadowolony
i polecam tego lekarza.
Jest konkretny i zna się na rzeczy ,nie przepisuje żadnych leków bez badań i nie prawdą jest to ,że u każdego diagnozują gronkowca,bo w moim przypadku nic takiego nie stwierdzili ,więc nie wiem skąd Ty to człowieku wymyśliłeś......
A co do badań ,które zlecał mi abym wykonał zawsze robiłem u Nas w Eskulapie , więc wątpię w jakiekolwiek przyjaźnie miedzy gabinecikami ;]]
A jeśli chodzi o koszty to wiadomo,
każdy się w tych czasach liczy ;]] ,
jednakże nie bądźmy przesadni ,bo pierwsza wizyta w tej klinice kosztuje 100zł ,a druga 50zł ,więc uważam ,że to nie są nie wiadomo jakie pieniądze ;]
To za ile Ty byś Chciał się leczyć?? Na zdrowiu się nie oszczędza moim zdaniem....

"To nowa era, robi ci z mózgu szlam...
Za swoje ruchy ty odpowiadasz sam"

Znam ludzi którym zlecał po kilkanaście badań, wydali kasę a dolegliwości nie ustępowały. Po paru wizytach u dr Łapińskiej o chorobie zapomnieli.

witam!
Łapińska - absolutnie szkoda czasu, a jesli chodzi o dr Wrońskiego z białegostoku to polecam co do kasy to od was zalezy co zrobicie rzeczywiście wysyła na szereg badań w jednym z laboratorium ja tam robiłam zapłaciłam 250 zł ( ale to był moj wybór chciałam to zrobiłam w jednym miejscu i nie musiałam biegac od lekarza do lekarza zapłaciłam i git jeśli to wam nie pasuje to do lekarza rodzinnego i on o ile wam da skierowanie wyśle na badania) co do Wrońskiego super wizyta miła kulturalna wszystkim życzę takiego lekarza, pierwsza wizyta 100 zł, a następna 50 zł. tel 857445115 - pozdrawiam.

Dr Klepacki -dobry wybór. Tyle że on przyjmuje tylko prywatnie i tylko w soboty przyjeżdża z Białego. Wreszcie ktoś kompetentny bo w naszej Łomży do tej pory nikogo takiego nie było jeśli chodzi o dermatologów.

lotos

My z mężem byliśmy prywatnie u dermatologa w Białymstoku, ale z tego co wiem to na ul.Kazańskiej w Acerze przyjmuje bardzo dobry dermatolog z Białegostoku. Polecam. Od kilku osób słyszałam bardzo dobre opinie o tej pani, także warto spróbować.

popieram ....
przyjmuje co 2 tydzien albo we wtorek albo w srode ...
koszt wizyty 70 zl

zna sie nie to co znachory z lomzy ..pieniadze co wydac na leki i nie pomoga lepiej zaplacic za wizyte

Polecam dr Zoja Perkowska. Przyjmuje w Białymstoku w przychodni na dojlidach. Jest na prawde dobra w tym co robi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org