Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyporzyczalnia samochodow |
Witam!!! Szukam informacji na temat wypozyczalni samochodow, czy jest w lozmy miejsce gdzie moge wypozyczyc samochod???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyporzyczalnia samochodow |
Kiedys chyba na ul Łąkowej byla wypozyczalnia Polonezow. Teraz to chyba precej w Zambrowie cos wypozyczysz. R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Zajedź na Szose Zambrowską do komisu (niedaleko koscioła pw. Św. Andrzeja Boboli). Pogadaj z szefem to może sie dogadasz..... Mnie sie udało na godzine wypozyczyc mazdę Xedos. Pozdro---->
|
|
niewiem i ci niepowiem
|
|
Może oni dobrze ci radzą !!
|
|
Wypożyczalnia była kiedyś na Łąkowej, ale czy jeszcze jest to niewiem
|
|
podobno jest w Jedwabnem
|
|
wypozyczalnia samochod jest na łakowej tylko nie wiem ile sie placi a to rowniez mnie ciekawi
|
|
A gzdie chcesz jechać ?
|
|
Zapomialem dopisać wsiać w taksówke bo jak rozbijesz auto z wypozyczali to zapłacisz chyba że wykupisz ubezpieczenie a z naszymi lomzyńskimi taksowkarzami dojedziesz wszedzie Pks-em też można dojechać prawie wszędzie he ja nie jeżdze taksowkami i niewypożyczam samochodów
|
|
ptysiu91 az zaluje czasem, ze teraz nie montuja klawiatur pod takimi fajnymi klapami jak w fortepianach czy pianinach. (fixme, nie wiem jaka to ma ladna nazwe). Tobie trzeba by bylo jeszcze na zamek jakis zamknac. Dzieciaku idz do najblizszego sklepu komputerowego, oddaj swoja klawiature i wymien na joystick, i ty i my tutaj na forum bedziemy zadowoleni. R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
wypozyczają w komisie na przeciwko manhatanuw -Gepardzi
|
|
raver ja niechce tu sie klucić rozejm. Ale co do tematu nielepjej sprowadzic samochód z zachodu ?
|
|
ptysiu91 az zaluje czasem, ze teraz nie montuja klawiatur pod takimi fajnymi klapami jak w fortepianach czy pianinach. (fixme, nie wiem jaka to ma ladna nazwe). Tobie trzeba by bylo jeszcze na zamek jakis zamknac. Dzieciaku idz do najblizszego sklepu komputerowego, oddaj swoja klawiature i wymien na joystick, i ty i my tutaj na forum bedziemy zadowoleni. <zgon> <lol2>
|
|
Dowiedz się w serwisie Renault u p. Zawadzkiego.
|
|
I co wypożyczyl ktos z was jakis samochód czy jeszcze szukacje gdzie można wypozyczyc najlrepjej to sciagnijcie se samochód z Zachodu jakaś BMW
|
|
na Lakowej jest wypozyczalnia,130zl za godz.+szampan
|
|
jasny gwint co tak drogo ?
|
|
ale we lapy kurde mol ...terererer kszyt kszyt kszyt ijaaaaaa tak wiooooo :)normalnie bez kitu tererere kszy kszy renifer :-]]ptysiu91 napisał(a):
|
|
Ostatnio widziałem jakiś baner na Mazowieckiej o Wyporzyczalni Samochodów :/ .
|
|
jest na lakowej wypozyczalnia samochodow dal bym wam adres strony www ale jeszcze nie jest skonczona :) moge podac namiary tel.862163242 tel.kom.0-604430889 cennik tez mam ale to tak naprawde sprawa umowna.
|
|
a jakie tam mają bryki ?? ADALL
|
|
Strona juz działa: www.wypozyczalnia-caro.pl .
|
|
Jesli chcesz wiedziec gdzie jest wypozyczalnie ZADZWON 502425971 ja ci powiem co gdzie i nie drogo naprawde warto wypozyczenie juz od 78zł za dobe bez limitu kilometrów POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jesli chcesz wypozyzyc auto Zadzwon pod numer 502425971 i sie wszystkedo dowiesz juz od 78Zł mozesz wypozyczyc auto i bez limitu kilometrów Zadzwon naprawde warto
|
|
ptysiu do kurwy nędzy zamknij się w końcu!!! Pozdrawiam
|
|
Mrs w czym ja ci przeszkadzam sam sie nieodzywaj o bedzie spokój.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |