Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tak na prawdę to lubicie psy? |
jw:
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tak na prawdę to lubicie psy? |
ciebie nie
|
|
pieska leszka
|
|
ja bardzo lubie psy, mam cztery. John Rambo
|
|
nie za bardzo, za dlugo sie gotuja i jest fajnie
|
|
jestes obrzydliwa,sama mysl o gotowaniu pieska jest nie do zniesienia.mam nadzieje ze sie kiedys zresocjalizujesz John Rambo
|
|
No właśnie Madziuś i o to mi chodziło, a próbowałaś w szybkowarze ciśnieniowym? Na grylu przy gorzałce to ujdzie ale na obiad w niedzielę to problem, Ciekawe jak Jaś Śmietana przyrządza?
|
|
barbarzynskie dziewuchy!!!! John Rambo
|
|
Nie lubimy policji. Pomysłowo.
|
|
Wolę psy od bocianow. Chociaż bocian jest niebywale inteligentny. Ktoś, kto nie potrafi nawiązać kontaktu z psem, ma raczej ograniczona zdolność komunikowania się z otoczeniem. A ktoś, kto nawiąże z psem kontakt ( przez kontakt rozumiem interakcję: ja coś przekazuję drugiej stronie, następuje reakcja i odwrotnie otrzymuję komunikat) . Ponieważ stworzenie jest w stanie przekazać cała game komunikatow, łącznie z wyrażeniem swoich stanow emocjonalnych typu "lubię cię", "jestem samotny", "cieszę się , że jesteś" , "nudzisz mnie" i inne charakterystyczne dla istot społecznych nie sposob tych stworzeń nie lubić. Dotyczy to zresztą nie tylko psow, ale wszystkich stworzeń, z ktorymi możliwe jest stosunkowo proste komunikowanie się i ktore funkcjonują w hierarchii. Z tego względu podobnie jak psow nie sposob nie lubić np. koni. Zaprzyjażnij się z jakimś psem, to sama zobaczysz.... (........)
|
|
fanka a w szybkowarze ile dochodzi? miesko soczyste? i jest fajnie
|
|
Podobno dużo szybciej, pytałam znajomych ale oni się specjalizują w kotach. I podobno wrony są niezłe na rosół tylko teraz chyba troszkę przychude.
|
|
I to sa BABY ze wszystkiego zrobia danie:D
|
|
jaś żre spermę
|