Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koszulka |
witam, czy ktos sie orientuje czy w lomzy dostane gdzies koszkulki ze smiesznnymi nadrukami, nadz nadrukami wymyslonymi przez siebie? z gory dziekuje za powazne odpowiedzi, pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koszulka |
w galerii stokrotcee x). tam w tym prasowym . - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
napisz na maila sylw_ia1@wp.pl ona robi koszulki z napisami na zamówienie
|
|
Tak dostaniesz. Firma LogoMedia na ul. Bernatowicza 6 robią nie tylko koszulki, ale i kubki itp itd. nr. 606-995-663
|
|
Polecam! Sam korzystam z ich usług.
|
|
Jeśli koszulki z nadrukami to tylko na koszulkach firmy fruit of the loom, wszystkie inne to tanie dziadostwo rozpadające się po jednym praniu.
|
|
ile mniej więcej oni biorą??
|
|
dziekuje bardzo za odpowiedzi :)
|
|
rzal3 Nie wiem skąd masz takie info ale spoko, a dla innych powiem,że nie tylko ta firma koszulek jest OK, wiem bo na sobie sprawdzałem i w pralce. Jeżeli tylko zamawiacie to pytajcie jaka gramatura koszulki jest.
|
|
w jakich cenach można u nich koszulki zamówić z własnym tekstem lub logo? AutoPokaz.pl
|
|
koszulka z nadrukiem no wiesz taki normalny t-shirt to tak w porywach do 20 PLN, sa i za 12zł ale po jednym praniu po napisie, bo to glownie zalezy od koszulki :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |