Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jasió załusz jakis temat ... |
... bo same jakies głópie tematy lódzie zakładajom Tempiem głópote na foróm
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jasió załusz jakis temat ... |
Hehe padłem :) Dzięki za poprawienie humoru ;) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
jasiu moze juz czas dziewczyne sobie znalezc (ewentualnie chlopaka - to oczywiscie kwestia wlasnych upodoban), bo juz sie tobie na mozg rzucilo, a jezeli glupota tepisz - to tylko samobojstwo
|
|
Jasiu wporzo chłop , ogarnięty człowiek , a te błędy nadają wyjątkowości jego skromnej personie .
|
|
Dy jag: difterja , dłafica , dna , dszondzka ,dór , durznica , dyhafica, dysplasja wybiesz se Dy Tempiem głópote na foróm
|
|
cleric: o zesz fak ale smieszne....-.-
|
|
jótro zalorze bo narazie mam kolo i kómbajna .
|
|
Autor: jasiu‗śmietana (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-02-10 13:15 ... bo same jakies głópie tematy lódzie zakładajom Tempiem głópote na foróm Jasiu załóż temat o kebabach bo dawno nikt nie zakładał a jakieś nowe są otwarte.:):):):):):):):):):) Kto jest moim idolem i dlaczego Jasiu_ śmietana???:):):)
|
|
śmietana ty kretynie oddaj się do badań laboratoryjnych do testowania kosmetyków albo coś bo z ciebie to już nic nie będzie
|
|
czemu ;(
|
|
?
|