Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kardiolog gdzie przyjmuje |
gdzie w lomzy przyjmuje kardiolog i jak dlugo trzeba czekac na rozpoczecie leczenia =jesli kto z was wie to prosze o informacje z gory dziekuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kardiolog gdzie przyjmuje |
Ja z synkiem chodzila do przychodni na Polowej tylko musisz miec skierowanie i sie zarejestrowac
|
|
w szpitalu
|
|
Ja też chodzę na Polową do kardio, dobra lekarz. Polecam ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
również polecam poradnię na Polowej, p. doktor Pędzińska sympatyczna, wszystko tłumaczy w przystępny sposób i nie straszy pacjentów jak to co niektórzy lekarze mają w zwyczaju
|
|
Masz rację, ale na wizytę (z ubezpieczeniem) czeka się pół roku. Prywatnie się nie czeka, ale 100zł kosztuje.
|
|
Możecie podać jakieś namiary na tę poradnię, czy trzeba mieć jakieś skierowania do wizyty prywatnej, czy wystarczy np. dokumentacja szpitalna. Gdzie dokładnie mieści się ta Poradnia?
|
|
Potrzebne jest skierowanie od lekarza rodzinnego albo ze szpitala. ;) Ja osobiście czekałam niecały miesiąc tylko na wizytę ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
koło okruszka ,gdzie przyjmują lekarze specjaliści -doktor Szymczak!przyjmuje we wtorki i czwartki od 16 do 18.
|
|
poradnia specjalistyczna kardiologiczna na Wyszyńskiego , tam przyjmują wszyscy najlepsi spece od kardiologi Łomży . Na miejscu wykonują echo serca , próby wysiłkowe - pełna diagnostyka . Polecam przyjmuja kazdego dnia oczywiście wszytko płatne. Bimbo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |