Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie o zespół model i Ret2 |
pytałem o zespoły i dostałem sporo pozytywnych informacji o zespole model , z kąd jest ten zespół i jak prowadzo wesele, a co to za zespól ret2
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie o zespół model i Ret2 |
Bawiłam się przy zespole MODEL i moge polecić go!! Mało przerw, grają różne piosenki - polskie i zagraniczne, pełna kulturka i przyśpiewki przy stole... Wiedzą jak zabawić gości... A oczepiny poprostu boskie, nie za długie i nie za krótkie i zabawy na poziomie!! A i ubiór Panów elegancki, widać, że zespół wie co i jak :D A i rok temu koszt to 2300 zł :) Mi się podobało gościom również :)
|
|
polecam modelów :D
|
|
to sa zespoly pilkarskie? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ja również polecam zespół MODEL byłem na weselu na którym grali i wszystkim sie bardzo podobało.mi najbardziej oczepiny heheh dobre jaja
|
|
ty sie im na jaja patrzyles?
|
|
skoro mówi że były dobre to mniemam że robił co innego a nie patrzył;)
|
|
heh, niby taki hetero, a tu glowka pracuje,oczka lataja.i wez tu z takim idz na piwo, potem moze d... bolec. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
jeżeli chodzi o ten drugi zespół to nie ret2 tylko RFT-2 mają stronkę można zerknąc
|
|
Zespół Model jest z Łomży i mają swoją stronkę internetowo www.model.lua.pl
|
|
kaligulik z toba na piwo.hehehe wiesniaku ty masz kompanów do picia pod sklepem pewnie benny to jeden z nich ...napijecie sie a pózniej za remize idziecie sie smarowac w dupsko.heheh po twoim wiesniackim pismie mozna trzasnac kim jestes....wracaj na konia a nie ty za internet sie wziełes i myslisz ze jestes fajny
|
|
scatman:buraku zawszony tyle slow na raz pewnie dawno nie napisales w jednym poscie.poza tym nie interesuje mnie co ty robisz za remiza ale widze ze doswiadczenie masz spore.matka przyjechala do lomzy kartofle na rynku sprzedawac i cie zgubila?? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ty kurw.o cwelu tylko siedzisz na tym forum i na matki wjeżdżasz pewnie twoja za słabo cie kochała jak byłes mały i musiałes sie bawic siurakami wujków.
|
|
nerw ci sie ruszyl???poruszylem chyba drazliwy dla ciebie temat,ale nie przejmuj sie jak cie wujek molestowal zglos sie do grupy wsparcia kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
rozjebałbym ci morde ale gówna nie ruszam i tak smierdzi...
|
|
scatman:jaki ty glupi jestes,zakompleksiencu.napinasz sie na tym forum jak bys byl nie wiadomo kim a jestes pewnie malym ludkiem ktorego w zyciu realnym kazdy kopie w dupsko. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ty jestes zakompleksionym cwelem i sam fakt ze ublizasz cudzym matkom pokazuje jaki z ciebie kozaczek z pompka w nosie , zasrancu masz pewnie 15 lat i ciebie kopia w dupsko bo watpie ze ktos normalny wjezdza na matki chyba masz cipe leszczu.nie wazne czy jestem mały czy duzy ale za to co napisałes powinienes dostac siura w pysk.jestem synem swojej matki a ty chyba jestes synem dwóch pedałów skoro nie wiesz co to matka.
|
|
rozbawiasz mnie do lez.wymiana zdan zosoba tak blyskotliwa jak ty to czysta przyjemnosc, zasob twojego slownictwa mnie powala.kozak frajer. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
nie ma jak to kultura i ciągle rosnący poziom łomżyńskiego forum :/ po 4 normalnych postach na pytanie zaczynają się bluzgi. Zespół Model również mogę polecić bo grają fajnie i ładnie. Byłem na 3 weselach z ich udziałem i na każdym było spoko. Jedynie repertuar zabaw w oczepinach mogliby zmienić bo się powtarzają ale ogólnie to git.
|
|
nikt sie nie pytal na ilu weselach byles, a kultura forum jest odzwierciedleniem kultury spoleczenstwa. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
kaligulik to dawaj sie ustawimy i przewiniesz mi to jeszcze raz na zywo a ja juz teraz ci gwarantuje ze twoje łzy beda prawdziwe
|
|
ok,moj malutki.gdzie chceszsie ustawic?za szkola? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
8749155 to moje gg cwaniaczku napisz
|
|
durny wsioku, uswiadom sobie w tym swoim niewielkim muzdzku ze jestes nikim.myslisz ze bede pisal do ciebie na gg?powalilo cie?czy matka ci przy porodzie na glowe usiadla? ps.nie mam gg. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
czekam parówko ale nic nie piszesz .....osrałas zbroje czy szukasz kolegi który za ciebie poniesie konsekwencje twojego anonimowego cwaniactwa???powiem ci ze nie mam w zwyczaju ganiana za takimi obsrywkami ale jak obraziłes mnie i moja mame anonimowo to zrobie dla ciebie wyjatek i moze znajdziesz w sobie odwage i powiesz mi to w twarz???
|
|
jednak jestes jeszcze glupszy niz myslalem,to u was rodzinne? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
hehehehehe jestes nikim ty nawet nie jestes nikim jestes smierdzacym anonimowym leszczem ale zycie cie nauczy szacunku jak zejdziesz na ziemie.najebałes 414 zjebanych postów i myslisz ze jestes kims ze jestes kozakiem bo nikt cie nie moze siegnac zza monitora.zdziwisz sie cipo. ps. taki "hakier" nie ma gg heheheheh <załozenie gg to 5 min> wiec uwal sie na pizde i nie mrugnij.juz nawet nie chce sie z toba ustawiac bo mam przeczucie ze bys sie rozjebał.ale w sumie jak ci zaklaszcze na ryju to nie zaszkodzi ,a moze nawet na zdrowie ci wyjdzie.takze sie zdecyduj!!!
|
|
no,no moj ty twardzielu,obij pysk swojemu chomikowi.idz do mamy sie wyplacz.kretyn. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
heheehhe teraz mnie rozbawiłes :D widze ze twoje zainteresowania to jakies chomiki i żale do mam ale parówo smierdzaca nie zapominaj kto ci kupił tego chomika???szanuj a moze ktos ciebie bedzie szanował ,choc szczerze w to watpie i uwazam ze wpierdol w twoim przypadku jest wskazany i konieczny.
|
|
ok,wiec zamiast prezyc muskuly przed monitorem zrob cos, bo od tego napinania sie jeszcze ci zwieracz pusci i zrobisz kleksa w majty.i co powie wtedy mama? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
hehehe ojej a ty dalej na siłe próbujesz byc zabawny.jestes pajacem i klaunem z tego co widze.i co twoi rodzice na to????masz wogole rodziców???chyba tata komputer kupił zebys miał co robic bo kolegów nie masz, a w szkole wpierdol i kanapki zabieraja i na 4lomza na forum sie wyżywasz????uwierz mi ze na kogos takiego jak ty nie trzeba sie "spinac" ,jak wczesniej napisałes jestes "nikim".wiec szkoda z toba dyskutować.kleksa w gaciach ty nosisz przez całe zycie i bedziesz nosił.albo ty sam jestes kleksem swojej mamy <nie obrazajac jej> bo przez cipke to ty napewno nie wyskoczyłes.
|
|
czytaj uwaznie, to ja napisalem o tobie ze jestes nikim,nie przypisuj sobie moich slow.sadzac po tym ze teraz jestes w domu wnioskuje ze albo jestes skretynialym uczniakiem albo skretynialym bezrobotnym ktory nie mogac znalezdz sobie pracy napina sie na forum.nie obrazajac twojej matki. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Ej, chcecie się wyzywać to załóżcie sobie oddzielny post... Dorośli ludzie, a gorzej niż dzieci!!
|
|
czemu mamy zakladac jeszcze jeden bez sensowny post? ten jest fajny kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
xxxANGELxxx: a moze chcesz sie powyzywc razem z nami??zapraszamy kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
i tak ja juz obraziłes cwelu bo tylko tyle potrafisz, kleksie ja mam tak ze pracuje kiedy chce tak dla twojej wiadomosci takze zawsze znajde czas zeby zaklaskac ci na ryju
|
|
ok,chodz na skejta kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
heheheheh i co jak cie poznam????czy ty podejdziesz do mnie???
|
|
widzisz juz mniej wiecej powiedziałes gdzie mozna cie spotkac napewno którys zyczliwy kolega cie sprzeda ... takze szykuj sie leszczu
|
|
bede mial maly rozowy tornister i niebieski worek na kapcie.jutro koncze o 12 kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
heheh i wszystko jasne
|
|
smiejesz sie przez lzy a z napiecia ledwo zwieracze wytrzymuja?cwelnio zawszona. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
bedziesz płakała parówko
|
|
na razie ide na piwo,potem kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
a ja na milicje doniosę
|
|
Autor: kaligulik (---.elomza.pl) Data: 09-02-10 14:24 "a kultura forum jest odzwierciedleniem kultury spoleczenstwa." I właśnie dajecie super przykład własnej kultury.
|
|
sebi:zgadza sie kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Kaligulik - nikt się nie pytał na ilu weselach byłem ale skoro byłem na więcej niż 1 Z TYM zespołem tzn że mam coś do powiedzenia w tym temacie. PS. Na tym forum jest w ogóle jakiś Admin?
|
|
"panowie" scatman i kaligulik a szczególnie kaligulik jak się czyta te wypociny to ręce opadają !!!!!!!!proponuję mały zabieg i wszystko będzie jak trzeba!!
|
|
jankenson:dlaczego wtracasz sie w prywatna dyskusje?nie podoba sie?nie czytaj kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Mi się osobiście nie podoba!! Bo jeśli macie jakieś wątpliwości do siebie załatwiajcie mniej publicznie lub jak w/w w innym poście, bo poziom jaki reprezentujecie to... Poprostu żal!! I co chcecie to sobie piszcie na moją osobę ja tylko wyraziłam opinię...
|
|
xxxAxxx:ten temat byl bardzo dobry do takiej dyskusji,takie jest moje zdanie.fakt, plucie na tym forum na osoby wymieniane z nazwiska i adresu jest ok.,wszystkim pasuje a zwykla pyskowka wywoluje powszechne zgorszenie.jezeli zabralas glos z nadzieja ze napisze cos o tobie to sorki, nie mam dzis nastroju.zima mnie przytlacza. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
chyba kaligulik ma racje
|
|
Pfff... Nie potrzebuje takiej reklamy, tylko dla mnie żałosne jest takie wyzywanie się, no wiesz jak chcesz to można i z danych osobowych, co dla niektórych to nie problem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |