Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lizaki :D |
cześć, gdzie można kupić walentynkowe lizaki? :) takie duże, w kształcie serduszka, z ładnymi napisami :) najlepiej czekoladowe :) w większości sklepów spożywczych niestety ich nie zauważyłam, tylko takie malutkie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lizaki :D |
na allegro ;p
|
|
u mnie gdzieś taki leży już z 10 lat to Ci za flaszkę oddam, albo sypnij cukrem na patelnie i komponuj.
|
|
malutka - fakt, ale nie chce go dostać w kilku częściach, dlatego wolałabym iść do sklepu, zobaczyć i zakupic :)
|
|
pamiętam, że kiedyś widziałam tego typu lizaki 'u Żydka' przy al.Piłsudskiego, w tym ciągu sklepów gdzie Alkohole Świata. Ale niestety nie wiem czy w tym roku też je sprowadzili. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
JA je zawsze widze w galeri Bialej w B-stoku. Wielkie, czerwone w ksztalcie serca i z roznymi napisami:) _____________________________________________________
|
|
na odpustach
|
|
na ryneczku powinni mieć ;)
|
|
widzialem dzisiaj w nowej czesci galerii Stokrotka tam gdzie kawe sprzedaja adam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |