środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dr wojtkowski

witam
chicalabym spytac czy zna ktos moze dr Wojtkowskiego? prawdopodobnie jest to lekarz od malych dzieci, ktos znajomy mi go polecil , tylko ze nic nie moge o nim znlezc, ani zadnych namiarow na niego co jest troche dziwne ze w tej naszej lomzy nikt o nim jeszcze nie pisal;) jesli ktos cos wie czy jest to dobry lekarz to prosze o info
z gory dziekuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dr wojtkowski

nic zlego nie mozna o nim powiedziec, to moze porozmawiajmy o kims innym?

jeśli dobrze kojarzę to jest lekarz o tym nazwisku przyjmujący w Miastkowie. ma około 65 lat. Kiedyś do niego chodziłam ale... nie mam najlepszego zdania. znajdz numer do przychodni w Miastkowie i popytaj.

Jest to mocno starszy Pan, tuż przed emeryturą. Pracował w Miastkowie. Wiem, że ma specjalizację z pediatrii. Jeżeli chcesz leczyć swoje dziecko u w/w Pana raczej odradzam. Dla mnie osobiście, zbyt często faszeruje pacjentów antybiotykami. Nawet nie wspomnę o leczeniu bardziej skomplikowanych przypadków (bez badań diagnostycznych). Takie jest moje zdanie, ale jak to bywa z opinią o lekarzach może ktoś napisze coś pozytywnego. Ja osobiście nie mam zaufania do tego lekarza.

no wlasnie niby jest dobry a od razu kaze odstwiac dziecko od piersi i tylko sztucznym mlekiem karmic , a chodzi mi dokladnie o skaze bialkowa u mojej corki ktora ma dopiero niecale 4 miesiace..podobno przyjmuje w lomzy na senatorskiej, a moze tylko tam mieszka? no wlasnie dokladnie niewiem dlatego pytam. Aha on ma na imie Kazmierz Wojtkowski(bo moze o kim innym mowa)

to jest numer tel do dr Wojtkowskiego 605237619 wiem ze przyjmuje prywatnie u siebie w domu w łomży

*lilka852- mówimy dokładnie o tym samym lekarzu. Jeżeli chodzi oskazę białkową u Twojego dziecka to nigdy nie rezygnuj z karmie nia piersią. Zmień raczej swoją dietę (wyklucz mleko i jego rzetwory). Pomocy poszukaj na forach dla rodziców z takim problemem (skaza bialkowa). Niestety nic więcej nie mogę Ci podpowiedzieć. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org