Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POROZMAWIAJMY O POLSKICH SERIALCH |
Kto ogląda KLAN;NA WSPÓLNEJ;M JAK MIŁOŚĆ;PIERWSZA MIŁOŚĆ;MAJKA;-co o nich sądzicie? Kto z was widział jak się kręcą takie seriale na żywo?może ktoś był na planie w hali filmowej i widział to wszystko od kuchni? Mnie bardzo ciekawi jak wyglądają serialowe mieszkania. Czy ta Sadyba oraz blok mieszkalny jaki widzimy w klanie gdy wchodzą do klatki Grażynka i Rysio albo domek jednorodzinny Pawła i Krystyny istnieje naprawdę? A np.w na wspólnej jak scenarzyści pokazują jak bohaterowie wychodzą z dziedzinca na zewnątrz to czy tam naprawdę w realu są widoczne slepiki w linni ciągłej(np apteka jest często pokazywana) oraz czy od frontu jak pokazują w serialu widać w realu ten wieżowiec nad wejściem do dziedzinca? Albo ten domek w Plebanii Józefiny gdzie jest główna plebania i domek Mostowiaków w m jak miłość czy też istnieją naprawdę. Czy ktoś z was widział jakiegoś aktora z polskich seriali na żywo.Jeśli tak to gdzie ich można spotkać. Czy ktoś brał udział w jakimś popularnym serialu jako statysta?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POROZMAWIAJMY O POLSKICH SERIALCH |
Ludzie opanujcie sie troche co wy palicie :D haha
|
|
Pytam poprostu o to co mnie najbardziej interesuje
|
|
ja pierszo milosc oglandam
|
|
a o konkretne odpowiedzi na konkretne pytania moge prosić
|
|
otóż to bardzo ciekawy temat, z reguły tylko jakieś pojedyncze sceny kręcone są w okolicach tych miejsc, reszta jest nagrywana w studio. Jednak mnie to też parę dni temu zainteresowało, poszukałem w internecie znalazłem kilka adresów, popytałem paru osób i wybrałem się na wycieczkę w poszukiwaniu tych miejsc. 1.Zaczynając od KLANU, dom Eli i Jurka z Apteką pod Modrzewiem wcale nie znajduje się na Sadybie w Warszawie, lecz w Podkowie Leśnej na ulicy 11 Listopada 1/3 - tzw. Willa Renata. Ze stacji WKD WARSZAWA ŚRÓDMIEŚCIE można tam dojechać Warszawską Koleją Dojazdową w ok. 40 minut, trzeba wysiąść na stacji Wschodniej i skręcić w pierwszą ulicę za stacja, na pewno ktoś z wysiadających pomoże dotrzec:p 2."Na Wspólnej" też nie jest Na Wspólnej, lecz na Szlenkierów w Warszawie, z przystanku przy Metrze Świętokrzyska można tam dojechać autobusem 171, wysiadając przy przystanku Płocka-Szpital. Potem trzeba się cofnąć ok 200 metrów i widać ten blok. 3.Siedziba tej firmy z Brzyduli znajduje się na Lwowskiej, również w Warszawie, najłatwiej chyba dojść pieszo z centrum na Plac Konstytucji, skręcić w Koszykową i potem po kilkuset metrach jest ten budynek. Mam nadzieję, że pomogłem:P
|
|
dzięki za odp;niespodziewałam się że faceta interesują takie rzeczy.Więc widziałeś te miejsca w realu?ja też bardzo bym chciała je odwiedzić:(A jeszcze jak mógłbyś mi powiedzieć o mieszkaniu Rysia i Grażynki oraz domku Krystyny i Pawła ,domku Mostowiaków i plebanii.A jak to jest z PIERWSZĄ MIŁOSCIĄ-sceny są kręcone w prawdziwym szpitalu?
|
|
|
w której biedronce?Widziałaś ich na żywo?
|
|
ciekawy temat. ja bym chcial zaczac ogladac jakis dobry filmoserial.. ale nie ma . ech .zostaje stałe czytanie forum . :D
|
|
ja czytalam gdzies ze dom Mostowiaków z M jak milosc istnieje naprawde ale sceny w srodku nie sa w nim kręcone tylko w studiu:)
|
|
Polecam dobry polski kryminalny serial Patryka Vegi "Pitbul".Był też film na podstawie pierwszego sezonu.
|
|
program dopiero sie rozwija, narazie jest o polskich filmach, ale mysle, ze Stanek wezmie sie tez za te Twoje seriale w koncu. http://wp.tv/i,DEJA-VU,catid,2215654,klip.html _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Willę Renata juz sobie na necie obejrzałam-wygląda tak samo tylko w środku dekoracja jest inna;a może ktoś ma jakieś informacje co do domu jednorodzinnego MAKSA i IZABELLI pokazywanego w na wspólnej ? A czy jak w serialu pokazuja sceny na klatce schodowej w bloku to tak jest naprawdę bo w klanie często pokazują jak rysio i grażynka wchodzą do klatki;raz była scena na klatce schodowej. Może ktoś z was mógłby wleić tutaj jakieś linki dotyczące scenografii polskich seriali;raz widziałam na tvn jak pokazywali halę gdzie jest nagrywane na wspólnej ale tak szybko pokazali że nie mogłam dokładnie tam nic zobaczyć. A tutaj powtórzę swoje pytanie:czy ktoś widział znane osoby z seriali obyczajowych;bo ja nikogo dlatego pytam bo może ktoś wie gdzie ukrywają się polskie gwiazdy,może ktoś był na zlocie fanów m-jak miłość i brzyduli ??Please complete answers to my questions.
|
|
Znane osoby spotkasz bez trudu jak bedziesz sie poruszać po stolicy - przeciez to normalni ludzie chodza do sklepow urzedow etc. Jako ciekawostkę powiem ze w lomzy rozmawialem z p. Krasko jak tankowal bestie na statoil
|
|
ja słyszałam że dużo aktorów w wakacje jeżdzi na mazury;mam tam rodzinkę ale ciężko utrafić kiedy np będą. A na pozostałe pytania ktoś mi odpowie????
|
|
A czy ktos miał przyjemność bycia w kawiarence DZIEŃ DOBRY TVN?
|
|
halo!!!nie ma tu serialomaniaków????
|
|
|
|
prosiłeś o autografy i krótką rozmowę???
|
|
|
a ktoś inny moze tu mądry komentarz złożyć??odpowidając na moje pytania
|
|
heh ech serialowi
|
|
wiesz co??? wole obejrzec na yutube wilka i zajaca niz zygociny obecnej produkcji polskiej!!!!!!!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
A ja ostatnio spotkałem Czesia i pułkownika z WŁATCÓF MUCH :):):) Fajni kolesie, pociągnęliśmy po łyku chaberku na rozgrzewkę , popaliliśmy po po ,,Kosmosie" . było ok :):):)
|
|
Avanti, jak chcesz pare osob zobaczyć przejedz sie do Wawki pokoczuj na Woronicza i pare ustrzelisz. Jeżeli na mazurach to wyskocz na piknik do Mrągowa, do Augustowa na letnie imprezy (rozpiski znajdziesz na Augustowskiej stronce) lub też Mikołajki, pare osób z obsady z lesnego szpitala czy jak mu tam, spotkac można latem w Czartorii. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Ja pie*dole.. dlatego nie oglądam w ogóle telewizji, ogłupia co poniektórych..
|
|
Funiek?
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|