Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
powiększanie zdjęć |
Może wie ktoś gdzie w lomży powiększają zdjęcia chodzi mi o zrobienie plakatu taki np 60cmx90cm . i jaki może być tego koszt bravo gt
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: powiększanie zdjęć |
http://www.artshop24.pl/sklep/wlasny.htm
|
|
Witam! u kazdego fotografa. a najlepiej Foto Gapsie ;)
|
|
ale niewiem czy u kazdego zrobie taki duzy format bravo gt
|
|
"Witam! u kazdego fotografa. a najlepiej Foto Gapsie ;)" Tak tak i zapłać sory przepłać 10 razy więcej U każdego fotografa powiększają? z wywołaniem zdjęcia formatu A3 trzeba czekać dwa dni . Lepiej poszukać czegoś poza lmz - będziesz na pewno taniej i powiedzą czy zdjęcia nadaje się do takiego powiększenia
|
|
jezeli nie zalezy tobie aby to bylo w jednym kawalku, to jest mnostwo oprogramowania, ktore pozwala na wydrukowanie kawalka zdjecia na "normalnej" drukarce i pozniej to trzeba posklejac w jedna calosc. np: http://posterprinter.sourceforge.net/
|
|
cześć Robiłam powiększenie 60x90 w Foto Partnerze z podklejeniem na piankę trwało to 1 dzień (po południu zaniosłam - rano następnego dnia odebrałam), wszystko jest ok, jakość fotograficzna.
|
|
zgadzam się ze można znaleźć taniej poza Łomżą ale dolicz dojazd i masz to samo
|
|
Zależy też czym drukują solwent, atrament czy pigment Z tego co się orientuję to porządny wydruk fotograficzny można uzyskać tylko pigmentem, a to niestety wiąże się z ceną.
|
|
milka9 i ile cie to wynioslo?? bravo gt
|
|
ale chcesz zrobic na papierze fotograficznym? jesli nie to wydruk zdjecia mozesz zrobic na ploterze ale wtedy bedzie drukowane
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |