Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przesyłka ze Frankfurtu |
Witam wygrałem licytacje na ebay glebogryzarka ogrodowa we Frankfurcie nad menem i muszę ją odebrać, może ktoś ma namiary na przewożników ,którzy by mogli odebrać tą przesyłkę w moim imieniu, oczywiście wszystko załatwię dzięki...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przesyłka ze Frankfurtu |
A jakie wymiary ma GLEBOGRYZARKA (rozumiem, że ogrodowa to mniejsza) ale wielkości małej kosiarki, dużej kosiarki czy tez quada? Pytam się, ponieważ w tamtym roku "ściągałam" quad-a GRizzly (do odebrania w Niemczech) i też myślalam, że jakiś przewoźnik by odebrał! Niestety REALIA okazaly się INNE! Dzwoniłam do kilku czy też kilkunastu przewoźników (Fakt, faktem nie w naszym mieście, ale to chyba nie ma znaczenia)! Nie mieli gdzie tego zapakować! 1 osoba zaproponowala mi, że weźmie (bo ma przyczepkę i się chyba zmieści) ale nie miał chętnych na podróż tam i tak odkładal i odkładał! W końcu powiedział,że może jechać na pusto ale po 1zł za km! Po 2ch tygodniach znalazłam chłopaka z Dusseldorfu, który ma BUS-A ogromna bryka! Na pakę wziął! Kosztowało mnie to ok 1200 zł! Akurat mi się to jeszcze opłacało! Nie orientuję się jakie są ceny glebogryzarek i rozmiary! Więc może znajdziesz tańszą opcję! Jeśli nie, to mogę poszukać namiary na Niego! Gdzieś mam :-)
|
|
Zadzwoń do GLS-u, bo oni na pewno tam jeżdżą.
|
|
dzwonisz do przesyłek kurierskich podajesz odres odbioru i zlatwione lecz najierw ustal koszt zeby Cie nie zrobili w bambuko
|
|
a swoja droga ZE Frankfurtu to spoko
|
|
co to jest "ze " ??
|