środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
przesyłka ze Frankfurtu

Witam wygrałem licytacje na ebay glebogryzarka ogrodowa we Frankfurcie nad menem i muszę ją odebrać, może ktoś ma namiary na przewożników ,którzy by mogli odebrać tą przesyłkę w moim imieniu, oczywiście wszystko załatwię dzięki...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: przesyłka ze Frankfurtu

A jakie wymiary ma GLEBOGRYZARKA (rozumiem, że ogrodowa to mniejsza) ale wielkości małej kosiarki, dużej kosiarki czy tez quada?

Pytam się, ponieważ w tamtym roku "ściągałam" quad-a GRizzly (do odebrania w Niemczech) i też myślalam, że jakiś przewoźnik by odebrał! Niestety REALIA okazaly się INNE! Dzwoniłam do kilku czy też kilkunastu przewoźników (Fakt, faktem nie w naszym mieście, ale to chyba nie ma znaczenia)! Nie mieli gdzie tego zapakować! 1 osoba zaproponowala mi, że weźmie (bo ma przyczepkę i się chyba zmieści) ale nie miał chętnych na podróż tam i tak odkładal i odkładał! W końcu powiedział,że może jechać na pusto ale po 1zł za km!

Po 2ch tygodniach znalazłam chłopaka z Dusseldorfu, który ma BUS-A ogromna bryka! Na pakę wziął! Kosztowało mnie to ok 1200 zł! Akurat mi się to jeszcze opłacało!

Nie orientuję się jakie są ceny glebogryzarek i rozmiary! Więc może znajdziesz tańszą opcję!

Jeśli nie, to mogę poszukać namiary na Niego! Gdzieś mam :-)

Zadzwoń do GLS-u, bo oni na pewno tam jeżdżą.

dzwonisz do przesyłek kurierskich podajesz odres odbioru i zlatwione
lecz najierw ustal koszt zeby Cie nie zrobili w bambuko

a swoja droga ZE Frankfurtu to spoko

co to jest "ze " ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org