Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czarny Kot |
Istnieje jeszcze ten bar? Wie ktoś?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czarny Kot |
|
Tak istnieje, istenieje
|
|
A może wiecie, czy jest tam coś mocniejszego od piwa? Byłem tam ostatnio ze 100 lat temu i z tego co pamiętam, była wódeczka, ale jak jest teraz, to nie mam pojęcia?
|
|
sympatyczne miejsce
|
|
Sympatyczne czy nie, ale czy 40% w barze występuje? ;) I że jeszcze spytam klientów tego baru - jakie tam towarzycho przebywa? Bardziej starsi, czy bardziej "jedno piwo na cały wieczór poproszę"?
|
|
bardziej mlodsi bar hmm na terenie .. nikt nie wejdzie bez poinformowowania wlasciciela .. wiec i wiadome sluzby nie zrobia nalotu .. ogolnie chcesz byc najstarszy to po za wlascicielem mozesz byc :d
|
|
ogólnie miejsce ok spokojne z klimatem najebanej hołoty dziadek nie wpuści bo bramka zawsze pod kluczem co do towarzystwa to różnie zależy jak się trafi starsi i młodsi a co do alkoholu to od browaru po wóde i inne wszelakie specyfiki np. gin, whisky itp tylko lekka siekiera jak narajane
|
|
kozak miejsce chyba jedyne w łomży gdzie się chołota nie schodzi polecam na wypad na piwko zeznajomymi super sprawa
|
|
bramka jest po to żeby nieletni mogli spokojnie się upijać
|
|
Wg mnie-kulturka, spokój i sympatyczny stróż wewnątrz :] Siedzę na brzegu świata, macham nogami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |