Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Badanie lekarskie - Prawo jazdy |
Witam, mam pytanie na temat badania, czy każa przychodnia wykonuje takowe badanie?? czy sa jakies wyspecjalizowane przychodnie?? Czy Eskulap zajmuje sie takimi badaniami? Jak te badanie wyglada, jest skrupulatnie przeprowadzane, czy hop siup oby szybciej?? Dzieki za odpowiedzi:) "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Badanie lekarskie - Prawo jazdy |
Idziesz do jakiegokolwiek prywatnego lekarza, bez książeczki, tylko z dowodem, krótkie badanie, płacisz kasiorkę i jest. 10 minut z czego 5 w poczekalni
|
|
do rodzinnego lekarza idziesz, płacisz 80zł, odpowiadasz na parę pytań :P wzrok zbadają i koniecborysek napisał(a):
|
|
Jeżeli byś robił u Kaminiaka to niewiem jak teraz ale kiedyś miał swojego lekarza na miejscu a tak to zostaje ci Bona albo Eskulap ja osobiście polecam Bone :) troche szybciej schodzi ale to też zależy od dnia
|
|
ale też nie napisałeś o jakie prawojazdy ci chodzi C czy B?
|
|
Chodzi mi o kategorie B w Eskulapie musze sie umówic na wizyte, czy przyjma mnie "z marszu"? "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
Soczewki nałóż jak ze wzrokiem problemy i się nie przyznawaj,że posiadasz :D, elegancko utrzymaj równowagę na jednej nodze, traf palcem w nos z zamkniętymi oczami itp.
|
|
Tego niewiem najlepiej jest zadzwonić i sie dopytać co i jak ale z tego co piszą inni to każdy prywatny doktorek ogólny wystawi ci takowe badania.
|
|
U Kamińskiego lekarza masz na miejscu. Przychodzi i badania w ośrodku robi:) Dobra sprawa bo nigdzie latać nie musisz:)
|
|
Damianolo to rzes zablysnal swoja wypowiedzia "nie przyznawaj sie ze masz wade wzroku"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |