Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
''Hieroglify'' lekarzy |
Witam kilka dni temu dostałem receptę od lekarza skórnego,problem zaczął się w aptece gdy farmaceuta nie mógł się rozczytać,wróciłem do lekarza by poprawił receptę,zamiast wypisać nową poprawił jedną literę ze starej recepty ponownie w aptece stwierdzili błąd w nazwie tego samego leku i kolejny raz musiałem udać się do lekarza ty razem poszedłem do rodzinnego,lekarz rodzinny zadzwonił do apteki i wspólnie z farmaceuto doszli o jaki lek chodziło w recepcie.i takim sposobem lek który kosztował 12zł wyszedł mnie ok 25zł z paliwem nie licząc mojego straconego czasu przez niechlujne pismo lekarzy.Mam nadzieję że wszyscy lekarze jak najszybciej zaczną wypisywać recepty komputerowo,niedawno był nawet o tym program w tv .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ''Hieroglify'' lekarzy |
Przecież wiadomo co skórny przepisuje na te sprawy.Zadajesz sie z tirówkami ,a potem masz problem.Smaruj trzy razy dziennie.
|
|
Masz już jakieś doświadczenie patrze po twojej wybitnej wypowiedzi.
|
|
Tak ,jako lekarz.
|
|
Czytałeś co napisałem?Bo radzisz mi jak bym poprosił o nią.
|
|
Najlepiej swój wypaczony charakter zwalić na charakter pisma dermatologa.
|
|
To mój charakter czy lekarza,że nikt nie mógł się rozczytać?
|
|
Dermatolodzy specjalnie tak piszą ,żeby pacjentom obciachu nie robić jak byle jakiś lekarz rodzinny przeczyta receptę. Pewnie czekając w kolejce mówiłeś wszystkim ,że Ci mała krosta wyskoczyła na nodze:)
|
|
Kto nigdy w życiu nie dymał nie wie co to choroba weneryczne. Pozdro małolaty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |