Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRYMA |
Ostatnio chcąc nie chcąc musiałem skorzystać z usług tej stacji paliw - jak w nazwie Pryma ... w życiu nie spotkałem się z taką ignorancją i chamstwem jak ze strony pracowników tej stacji ... do tej pory nie mogę dojśc do siebie ... Gratuluję Panie Gosk pracowników ... nikomu nie polecam tej stacji i sam będę ją omijał wielkim łukiem ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRYMA |
ignorancja w stosunku do klienta, potwierdzam. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
coś konkretniej>?
|
|
A ja jestem zadowolony z tej stacji jedna z niewielu stacji gdzie nie włażą w du... i nie namawiaja na ... może pan kupi batonika , a może .... , ja chce zatankowac zapłacic i jechac dalej. Potraktowali cie pewnie tak jak na to zasłużyłeś. A teraz masz żal ze cie cie całowali po ręku, albo masz tam wroga i próbujesz go obsmarować , albo nie lubisz Goska. ja tam gdzie nie lubie to po prostu nie chodzę. A jak ktos kogos publicznie oczernia to swiadczy tylko o nim ze jest menda, haha sąsiedzi też pewnie mają z tobą niezły cyrk.
|
|
też nie chodzę tam gdzie nie lubię a tu zawitałem bo musiałem pierwszy i ostatni raz ... ale oki szanuję Twoje zdanie :)
|
|
Uwal się hamie hahahah może masz sam jakąś stację partnerską i chcesz klientów zdobyć :P
|
|
"chlopaki " z prymy w porzadku czesta tankuje zadnych negatywnych opini nie napisze tankuje place wychodze czasami cos sie zagada i to tyle
|
|
jest zaj e bista
|
|
no tak ... tego się spodziewałem po tym forum że odezwą się Ci którzy nie mają nic do powiedzenia ... jek to leciało ? " menda " ; " cham " aha i o sąsiadach coś było ? ... ;) ale oki to ja jestem ten zły a ta stacja paliw super ...
|
|
moze i sa spoko na stacji pryma nigdy nie miałem z nimi problemów , ale z nich instruktorzy do nauki jazdy przysłabe nie maja pojecia o niczym MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ AGA
|
|
Korzystam często z tej stacji od lat , szczególnie jak są weekendowe promocje . Nie mam żadnych zastrzeżeń . Pozdrawiam wszystkich
|
|
Pryma Może nie super ale całkiem ok... mi tez kiedyś dali zimną zapiekankę no ale to nie kucharze , i nie ciepły obiadzik u mamuni. Ale ich nie obsmarowuje. A co do .. powiedzenia mój post był dosyć żetelny i prawdziwy a twój obleśny i obrazliwy. Ciekawe , do spółdzielni pewnie skarżysz się na sąsiadów, do policji na innych kierowców itp itd. Chłopie miej honor i jaja .Badz twardy , niechciałeś ale musiałeś skorzystać z tej stacji pewnie inne były zamknięte???????????? a może tylko po to aby móc swoje żale wylewać na forum ????? . Ciekawe jaki masz w tym cel aby nie tankowali u Goska ????????? Paliwo mają ok, obsługa jest ok. wiec o co chodzi??? Jak ty będziesz ok to i ludzie do ciebie będą ok. Każdego powinno się traktować tak jak na to zasługuje i ciebie również . Jak ja będę się sadził bez powodu to niech mnie kopną w dupę i wygonią a jak wejdę grzecznie i powiem dzień dobry to i oni niech odpowiedzą i będą grzeczni , a raczej tak jest na Prymie Ciekawe dlaczego nie tankować na Prymie??? Jaki ty masz w tym cel ja tam tankuję swoje auta i nie narzekam.
|
|
...a jakoś palwa Ci nie przeszkadza :)
|
|
tak to jest, jak człowiek przyzwyczai się do tego że zajedze na BP i wtykają wszystko to czego akurat nie potrzebujemy, a tutaj chłopaki podchodzą do sprawy normalnie, jak człowiek, chcesz zatankowac, tankuj, chcesz zjeśc, zjedz, itp Ja tam co prawda już dawno nie tankowalem, ale znam chłopaków i nigdy nie widziałem podobnej sytuacji. Może jeszcze mieli Ci czerwony dywam wyłożyc ? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Czemu ciągle wracasz do sąsiadów ? Masz z tym jakiś problem bo Ciebie nie lubią ? I ile jeszcze postów napiszesz o tym że mam problemy z sąsiadami ? Ja nie jestem zadowolony z obsługi na tej stacji a Ty ciągle nawiązujesz do czegoś czego nie powiedziałem ... chłopie masz problem ... !!
|
|
to z czego nie jestes zadowolony...??? opowiedz.... zobaczymy czy cos takiego mialo zajscie i jak bedzie sie tlumaczyl sprzedawca ktory ci ublizyl i to przeczyta... no dalej tak cie to zabolalo to opowiedz o tym........ !!! Ps. chyba ze to tylko konkurencja ...................................!!!! martin8421
|
|
a ja osobiście wolę jak obsługa interesuje się klientem , stoickiego araganctwa często traktowanego przez ludzi jako odpowiedni poziom obsługi w sytuacji gdy w swym zyciu niego poza słoną zupa niedoswiadczyli to raczej nie lubię. Bimbo
|
|
a czemu dawno tam nie byłeś ? Markmac ? To też chyba o czymś świadczy bo jeśli się coś lubi to tam się jedzie - Ty nie a jedynie znaasz " chłopaków " i czemu nie tankujesz na Prymie ? Tylko na innej stacji ?
|
|
To jedź na Bp tam kasjerzy nie mają krzesełek i stoją 12 godz za ladą,mają zakaz rozmawiania z klientem a placowy nawet na mrozi ma pracować na placu nie ma prawa przebywać na stacji jedynie na śniadanie i obiad.
|
|
i to ja mam mu pomóc ? To że na BP tak traktują ludzi to nie moja sprawa ostrzegam tylko przed PRYMĄ i nie chcę aby ktoś tam trafił .... tankowałem wszędzie ale tak jak mnie oni potraktowali to normalnie żal ...
|
|
Pfff... Głupoty piszecie!! Chłopaki z "PRYMY" są bardzo mili!! I fakt nie wciskają niczego na siłe... I jeszcze pogadają, pożartują, a nie... Tzw. "MRUKI" - a jak się tam komuś nie podoba to nie tankuj tam!! Qrde, żeby każdy, pisał na każdego, bo coś lub ktoś tam to o losie... Pozatym chyba vn750 strasznie się nudzisz, albo jakiś naprawdę uraz masz, ludzie mają gorsze problemy i żyją, nie użalają się nad sobą...
|
|
i mają tanie kondony !!!
|
|
do vn750 ja znam takich ludzi jak ty najlepiej jak bedziesz trzymał sie od wszyskiego z daleka khblj
|
|
ty poprostu chcesz oczernic ludzi ale oni są wpożądku ja cały czas tam tankuje i tak jak pisali wyzej nie wchodzą ci w du.... a widac ty tak chcesz żebyś czuł sie dowartościowany w obecności zwykłych pracownikuw.radze ci idz do psychologa on ci cos poradzi. khblj
|
|
Instruktorzy na Prymie?? NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH!!!!!!!!!!!!!! I stacja jest ok pod każdym względem czepiasz się.
|
|
każdy ma prawo do oceny , nie zawsze są tylko plusy. Ci zaciekle broniący dochodzą w swym działaniu do absurdów stając się nieobiektywnymi. Wniosek dla pracowników stacji - ten model postępowania nie wszystkim odpowiada więc warto nad sobą popracować. Nie jesteście tylko dla wąskiego grona znajomych ktorzy Was tu tak dzielnie bronią. Bimbo
|
|
faktycznie też byłam nie raz obsługa średnio miła
|
|
jak moze byc nie taka obsluga na stacji samoobslugowej????????idiota... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
wiki123 Skoro Ci nie odpowiada obsługa, to po co tam jeździsz?? Bez sensu. Jak nie odpowiada nie zajeżdżajcie tam i nie oczerniajcie. Widocznie jesteście strasznie nie dogodzeni.
|
|
A ja tankuje w Prymie już 2-3 lata i zawsze jestem zadowolony , ceny , paliwo i obsługa dla mnie najlepsza w Łomży .
|
|
Nie spotkałam się jeszcze z niemiłą obsługą na tej stacji. Zawsze ktoś proponuje nawet pomoc w tankowaniu. Co do umiejętności uczenia jazdy, nie wiem, bo nie korzystałam. A jesli komuś coś się nie podoba, bądź czuje się urażony, można iść do kierownika (chyba taki jest) bądź pana Goska i "wyłożyć" swoje żale, a nie w taki sposób oczerniać kogoś.
|
|
Ja też doświadczyłam nieuprzejmości na tej stacji.Chciałam zatankować gaz i ile musiałam sie naczekać aż szanowna obsługa ruszy swoją du.. i przyjdzie,za to im płacą ze maja być na każde zawołanie klijenta ale jak komuś sie nie chce pracować to niech siedzi w domu, przy kasie też głupie uśmieszki nażelowanych gogusiów brrr więcej tam nie pojadę i również nie polecam.Obsługa koszmarna,banda legatów co sie do roboty nie nadają.
|
|
Pawcio to wlasciciel Prymy? :)
|
|
Jaśnie pani czekała hmmm.a może chłopaki pisali właśnie mi fakturę ?????????? nie chciałbym aby mnie zostawili i poszli tobie tankować gaz. czułbym sie urażony i mógłbym ich opisać na tym forum . :} PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA Człowiek rozsądny dostosowuje się do świata. Człowiek nierozsądny usiłuje dostosować świat do siebie.
|
|
No to ładnie to aż 3 chłopa potrzeba do napisania faktury. Ja też nie za bardzo jestem zadowolony z tej stacji obsługa obciążała a paliwo do d... . I niech nikt nie mówi że jest inaczej bo nie jest
|
|
Mędrcy mówią: Nie sądź nikogo, dopóki nie znajdziesz się na jego miejscu. Johann Wolfgang Goethe
|
|
co prawda pracownicy tej stacji wydają mi się trochę bufonami, ale nie zalezli mi jakos specjalnie za skore. nie wnikam w takie rzeczy. to juz ich kompleksy. paliwo (tankuję gaz) ok. stacje moge polecic pod wzgledem stosunku cena/jakość paliwa. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
hmmmmm ok, wic gdzie jest lepiej ???? kurp??????????? bp????????? statoil????? inne propozycje???????
|
|
a co ma byc lepiej? ma byc dobre paliwo w rozsądnej cenie. ja staram sie jezdzic na nowogrodzką. ceny b. dobre, gazior super i piwo w normalnej cenie. jak będę chciał dobrego towarzystwa, to się umówie ze znajomymi, a nie będę szukał szczęscia na "cpn-ie". _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
hm.. stacja na nowogrodzkiej.. ja bym nie polecała..
|
|
Każdy może mieć swoje zdanie. Tylko pamiętajcie o podstawowej zasadzie: KONKURENCJI NIE OCZERNIA SIĘ!!! Ja osobiście jestem zadowolony z obsługi klienta. Kiedyś wypadły mi dokumenty z kieszeni u nich właśnie. Jakie było moje zdziwienie jak odebrałem telefon i ktoś się zapytał czy wiem,że zgubiłem dokumenty.Po prostu szok. Pojechałem,odebrałem i oczywiście podziękowałem grzecznie.(a mógł wrzucić do kosza) Jak ktoś nie lubi właściciela to nie musi wieszać psów na pracownikach. Pozdrawiam pracowników stacji PRYMA. br1
|
|
STACJA PRYMA I SHELL są THE BEST!!! MAJĄ NAJLEPSZE CENY! POZDRO! AutoPokaz.pl
|
|
alan 123 tam nie pracuje jeden pracownik tylko kilku a fakture to tez jeden wypisuje no chyba ze sa takimi debilami ze jeden nie potrafi i musi cała obsługa wypisać.JA płace wiec wymagam zeby mnie obsużono po ludzku a jak sie komus nie chce pracowac to niech ustąpi miejsca innym którzy ta prace beda wykonywać sumiennie.
|
|
Tak szanowny pan klijent chce aby do niego szybko biegli , szybko i z ukłanami skakali wokół niego hhhhmmmm. Ludzi szanuje sie za to co sobą reprezentują a nie za to ze mają pieniądze, klijencie. Mam nadzieję ze nie jestes klijentem mojej firmy.Chcesz szybko masz do tego prawo jedz tam gdzie stoi budka z gazem , zjazd , Piątnica i tym podobne tam siedzi pracownik w budce i wyczekuje klienta. wychodzi odrazy będziesz zadowolony bo tylko to ma tam do roboty . Jak chcesz szybko kupić bułeczki to idz do sklepiku na osiedlu a nie supermarketu bo tam na pewno dłużej ci zejdzie. Ludzie używajcie troche rozumu to nie boli.
|
|
fajni sa tacy napinacze, 20 dychy w kieszeni i pyta ile lomza kosztuje . kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
UŚMIECHAJCIE SIĘ DO LUDZI ŚWIAT BĘDZIE LEPSZY. Umiecie się tak bawić ???????? http://www.mp3s.pl/dzienpo/
|
|
z pewnościa na każdej stacji może się ptrzytrafić jakaś wpadka w końcu to tylko ludzie którzy robia w zmianach po 24h lub 12h. nie mniej jednak rzeczywiście ton wypwiedzi oceniających forumowicza potwierdza regułę że najwięcej mają do powiedzenia ci co rowerami na sanki jeżdżą. w mojej ocenie stacja jest ok w zasadzie można by rzec bezpłciowa ale to też nie kącik matrymonialny ani też klub kibica. jedynie stacja paliw jakich kilka w tym mieście. pozdrawiam w mojej ocenie 6/10
|
|
Shellboy21 - w Łomży nie ma paliwa w dobrej cenie, cała jedna mafia ustawiona i cena tak samo. Wystarczy pojechać już do Ostrołęki,Ostrowii lub za Jedwabne ,a różnica jest co najmniej 10gr na litrze.
|
|
Damianolo ma absolutna rację. Rożnica pomiędzy ceną paliwa w Łomzy i dalej od Łomży sięgaja na "95" 20-40 gr/l. Przeciętna rożnica przy tankowaniu 40 l to ok 10 złotych. Jeśli ktoś ma mozliwość to w Łomży nie tankuje. Zadziwiajace że np. między stacjami łomżyńskimi a stacja w Kolnie ( na wylotowce w kierunku Pisza rożnica sięgała 10 -15 gr/litr.) Ponieważ ze stacji korzystam przy okazji szybkich zakupow innych niż paliwo, nie doświadczyłem nic, co dyskwalifikowałoby te stację. Obsługa jest typowa dla łomżyńskich byznesow i nie odbiega od standardu konkurencji. Muszę to kupuję, a obsługa ma świadomość, że jak już do nich trafiłem, to musiałem a nie dlatego że ich polubiłem. Tutaj następuje interakcja. Biorę towar, bez problemu kartą płacę, paragon dostaję, "dobranoc" lub "do widzenia" i czego więcej wymagać. Robią swoje - i wszystko. (........)
|
|
alan 123 jeżeli masz takie same podejscie do klijenta jak tamci gogusie z prymy to zycze powodzenia dla twojej firmy.
|
|
Mnie to jedno zastanawia, tyle wypowiedzi w watku, a nadal nie wiadomo, co tak autora oburzylo... Moim zdaniem jak juz sie pisze na forum i obrabia komus d...e, to wypadaloby chociaz napisac o co chodzi, bo tak to kazdego mozna z g....wnem zmieszac i nawet nie wiadomo za co. Pomijajac juz fakt, ze ja w ogole nie jestem zwolennikiem takich pyskowek na forum. Bez sensu jest oceniac jakies pretensje, znajac relacje tylko jednej strony, a w zasadzie w tym przypadku to i tego nawet brak.
|
|
nawet głupie "dziekuję" nie odpowiedzą.
|
|
Ja z zapytaniem -to gosk ju� nie chrzci paliwa? bo nie tankuje u niego ju� od ok.8 lat
|
|
Paliwa niewiem ale na gazie robie dużo więcej kilometrów niż zatankowanym na innych stacjach i na mocy też nie widze różnicy
|
|
po prezerwatywy tylko do prymy !!!
|
|
Pryma jest spoko. Pomysłowo.
|
|
Ja też w prymie zawsze tankuje i nigdy żadnych problemów nie miałam obsługa moim zdaniem bardzo miła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |