Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sasiedzka pomoc |
jak myslicie czy utrzymywanie(bardzo) bliskich kontaktow z sasiadka pod nieobecnosc jej meza zostanie przez niego odebrana w sposob entuzjastyczny graniczacy z euforia czy jakos inaczej wyrazi swoja wdziecznosc za pomoc? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sasiedzka pomoc |
może Ci zorganizować szybki ożenek! Ożeni Cię z kosą a chyba niezbyt komfortowo chodzi się z długim nożem wbitym pomiędzy łopatki :-)
|
|
ty no napewno sie ucieszy hehe tak samo jak ty byś sie ucieszył gdyby jakiś koleś utrzymywał bliskie kontakty z twoją żoną DO ŻYCIA POTRZEBA KIEŁBASY I CHLEBA A JA MAM SAME JAJKA
|
|
dlaczego tak to bierzesz do siebie? masz taka sytuacje?opowiadaj... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
a do czedo ci potrzebne bliskie kontakty z sasiadką..? Szukasz kłopotów..?
|
|
nie klopotow tylko sie zastanawiam czy to mozna zaliczyc jako dobry uczynek, taka solidarnosc sasiedzka, czy to juz kures...o kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
sąsiedzka pomoc jest bezcenna, zwłasza gdy tak zwinne rączki ma ;D
|
|
Jak konkretna sąsiadka to nie powinieneś zwracać uwagi na męża:D
|
|
oczywiście żartuje zęby nie było :D
|
|
NAPEWNO TOBIE PODZIĘKUJE W ODPOWIEDNI SPOSÓB :) NIE LICZ NA NAGRODĘ NOBLA HEHE
|
|
bardzo bliska pomoc? ciekawe..no nie?
|
|
nie da ci tego ojciec nie da ci tego matka co moze dać ci dzisiaj....
|
|
Ja osobiście gdyby to była moja żona to bym cię Z......ł :) A wczym sąsiad może pomagać sąsiadce pod nieobecność mężą chyba tylko w jednym
|
|
pretensje prosimy kierować jedynie do swoich żon ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
haha wal ją w cyce albo ugadaj się z mężem na trio :D jak mąż nie może to sąsiad dopomoże :)
|
|
Brawo Czesio!KOlejna błyskotliwa wypowiedź!!!WOW!!!Płakać sie chce...
|
|
widze ze kilku forumowiczow obawia sie ze moge byc ich sasiadem....kochani to sie nie zmydli kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |