środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Meble kuchenne

Witam,

moze ktos polecic solidne firmy wykonujace meble kuchenne na zamowienie?

z gory dziekuje i pozdrawiam,
P.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Meble kuchenne

Tylko i wyłącznie armadio meble z Giełczyna.
501776419 lub 600556326
I nie chcialabym aby ten post zostal potraktowany jako autoreklama tak jak wiele innych poniewaz ta firma zrobiła mi naprawde funkcjonalne mebelki do kuchni i tylko dlatego pisze, a najbardziej podobały mi się projekty szczególnie wyspy w kuchni.

pozdrawiam

Szczerze polecam usługi tego zakładu: 608438037.
Zarówno ja jak i moja rodzina, znajomi, bardzo jesteśmy zadowoleni. Doradztwo, projekt, wykonanie, wszystko super.
Pozdrawiam.

Wiekszosc firm wykonuje swoje uslugi "w plycie" czy sa w lomzy firmy, ktore oferuja fronty z okleiny naturalnej (fornir) lub np mdf lakierowany?

może z cegły na patyki palone

Meble kuchenne na wymiar

Polecam serwis MamyMeble.pl, który łączy klientów poszukujących mebli na wymiar z producentami mebli z drewna i płyty meblowej. Tam znajdzies znajlepszych producentów mebli oferujących meble kuchenne, meble do salonu, meble biurowe, meble dziecięce i młodzieżowe, szafy, zabudowy itd

MamyMeble.pl

517 163 829 zadzwoń a dowiesz sie szczegółów9wycena,projekt szybko i solidnie

Taraszkowski na fadomie.meble jakie chcesz i z czego chcesz.polecam

Robson na Legionów firma doskonała.

Polecam firmę na Spokojnej tel. 0602 485 029, będziecie zadowoleni.

"Autor: p9 (83.143.138.---)
Data: 03-02-10 01:01

Wiekszosc firm wykonuje swoje uslugi "w plycie" czy sa w lomzy firmy, ktore oferuja fronty z okleiny naturalnej (fornir) lub np mdf lakierowany?"

jak chcesz to i z naturalnego drewna fronty Tobie zrobi Firma Armadio juz ja ktos polecal zadzwon i sie zapytaj ja mam fronty w kuchni z drewna litego a korpusy z plyty oklejonej fornirem wszystko ladnie polakierowane bardzo mi sie podoba i ladnie to napewno wyglada niz zwykla plyta .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org