Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Meble kuchenne |
Witam, moze ktos polecic solidne firmy wykonujace meble kuchenne na zamowienie? z gory dziekuje i pozdrawiam, P.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Meble kuchenne |
Tylko i wyłącznie armadio meble z Giełczyna. 501776419 lub 600556326 I nie chcialabym aby ten post zostal potraktowany jako autoreklama tak jak wiele innych poniewaz ta firma zrobiła mi naprawde funkcjonalne mebelki do kuchni i tylko dlatego pisze, a najbardziej podobały mi się projekty szczególnie wyspy w kuchni. pozdrawiam
|
|
Szczerze polecam usługi tego zakładu: 608438037. Zarówno ja jak i moja rodzina, znajomi, bardzo jesteśmy zadowoleni. Doradztwo, projekt, wykonanie, wszystko super. Pozdrawiam.
|
|
Wiekszosc firm wykonuje swoje uslugi "w plycie" czy sa w lomzy firmy, ktore oferuja fronty z okleiny naturalnej (fornir) lub np mdf lakierowany?
|
|
może z cegły na patyki palone
|
|
Meble kuchenne na wymiar |
Polecam serwis MamyMeble.pl, który łączy klientów poszukujących mebli na wymiar z producentami mebli z drewna i płyty meblowej. Tam znajdzies znajlepszych producentów mebli oferujących meble kuchenne, meble do salonu, meble biurowe, meble dziecięce i młodzieżowe, szafy, zabudowy itd MamyMeble.pl
|
|
517 163 829 zadzwoń a dowiesz sie szczegółów9wycena,projekt szybko i solidnie
|
|
Taraszkowski na fadomie.meble jakie chcesz i z czego chcesz.polecam
|
|
Robson na Legionów firma doskonała.
|
|
Polecam firmę na Spokojnej tel. 0602 485 029, będziecie zadowoleni.
|
|
"Autor: p9 (83.143.138.---) Data: 03-02-10 01:01 Wiekszosc firm wykonuje swoje uslugi "w plycie" czy sa w lomzy firmy, ktore oferuja fronty z okleiny naturalnej (fornir) lub np mdf lakierowany?" jak chcesz to i z naturalnego drewna fronty Tobie zrobi Firma Armadio juz ja ktos polecal zadzwon i sie zapytaj ja mam fronty w kuchni z drewna litego a korpusy z plyty oklejonej fornirem wszystko ladnie polakierowane bardzo mi sie podoba i ladnie to napewno wyglada niz zwykla plyta .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |