Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanko o zespoły |
mam pytanie ; potrzebuje zespół muzyczny chodzi o jakiś dobry, który dobrze poprowadzi wesele no i zeby jakoś biesiade chociaż na żywo zgrali a nie zespoły podają się co w sladzie nawet jeden niema pojencia o muzyce; polecali mi zespoły ; boss, model , i jakis z kolna ale niepamientam , co o nich sądzicie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanko o zespoły |
Witam polecam bardzo dobry zespół z Pisza ,,GRAND" ...
|
|
ja polecam świetny zespół FLESH grali umnie na weselu i wszyscy goście byli zachwyceni.....
|
|
toples ,boys,i top
|
|
dałna
|
|
Jak z Kolna to pewnie Robbins. Wejdź na www.slub.lomza.pl i tam masz wiele zespołów.
|
|
a ja lubie zespól TOPz łomzy,tylko u nich z terminami ciezko,ale warto sie dowiedziec,umieja super grac i prowadzic wesele!! Kinga :)
|
|
profesorek nie mów że jesteś taki naiwny, co inego goście mieli Ci powiedzieć, jak tylko to że bawili się wyśmienicie, ja byłem na wielu weselach gdzie grały m.in. nędzne zespoły a parze młodej mówiono że było super, natomiast między sobą każdy już mówił co innego. Z drugiej strony nawet gdyby zespół był denny to i tak każdy się będzie bawił bo nie po to przyszedł na wesele żeby siedzieć, a zresztą 40% robi swoje ;)
|
|
Polecam "Non-Stop". Starzy wyjadacze, mają pojęcie jak wybrać repertuar, fajnie biesiadują. Myślę, że będziesz zadowoleni (a raczej twoi goście). "Model" - tylko kilka piosenek potrafią zagrać na biesiadzie oprócz toastów. Sto lat im najlepiej wychodzi.
|
|
A ja polecam MODEL!! Grają świetnie, nie robią długich i częstych przerw i faceci z kulturką, a i nie drogą i umieją zabawić gości :D
|
|
Deportacja 68
|
|
Imperial koziol0
|
|
A ja polecam zespół MEDION. Bardzo fajnie grają i mają wokal na żywo a nie jak inne zespoły włączą mp3 i udają że spiewają. Chłopaki grają biesiade na żywo za stołami. tel do nich to 506956771. Polecam
|
|
hej dobry zespol to tez " MARTIX" grali na moim weselu biesiada tez byla goscie bawili sie do samego rana. Nr tel. 889-006-220 (Leszek)
|
|
A ja polecam zespół Atlantik. Młodzi chłopcy i znaja się na muzyce :) i cena przystępna
|
|
POLECAM ZESPÓŁ BOSS GRAJĄ NA ŻYWO, A BIESADA ŚWIETNIE PROWADZĄ, GRALI U MNIE W TAMTYM ROKU, KAMERZYSTĘ I FOTOGRAFA TEŻ CI MOGĘ POLECIC?
|
|
Polecam zespół muzyczny RFT2 na pewno się nie zawiedziesz chłopaczki lata grają i "nie z jednego pieca chleb jedli" polecam!!
|
|
nie zesrajcie się
|
|
Bez kitu, "wspaniali muzycy" i "wesela" - przecież to nie ma ze sobą nic wspólnego :)
|
|
zespół COOL z Wizny - super zagrali u mnie na weselu
|
|
Ehhh drażnią mnie odpowiedzi typu "polecam zespół X, grali u mnie, wszyscy dobrze się bawili...."-no przecież nikt parze młodej nie powie, że się źle bawił,a para młoda, choćby i zespół piał jak kogut, to będzie zachwycona. Bez obrazy, ale to mało obiektywny argument. Byłam na weselu, gdzie grał medium z ostrołęki i było spoko, oczepiny wesołe i przyśpiewki zabawne mieli....przy stołach też biesiadowali-aczkolwiek goście wiele nie potrzebowali :D
|
|
Te najlepsze tu się nie reklamują , bo i tak mają nadmiar zamówień. Popytaj znajomych , tu Ci będą nawijać makaron na uszy.
|
|
Witam wszystkich uzytkownikow jesli chodzi o dobry zespol polecam zespol muzyczny Model jakis Teo napisal glupoty chyba ze chodzi mu o zespol model ze Szczecina. Bradzo czesto bywam ze znajomymi na roznych imprezacch polecam Model reperetuar naprawde dobry panowie maja naprawde duzo pojecia z tego co wiem ogarniaja cala lomzyce bo z tamtad jestem wiec prosze pytac sie ludzi co sadza na temat tego zepsolu a co do TEO to chlopak ma swoj zespol i oczarnia na forum najwiekszego i najsilniejszego rywala pozdrawiam Marcin z zona i znajomymi
|
|
Polecam zespól muzyczny Model z Łomży !!!!!! Naprawdę super grają.
|
|
Nie polecam zespolu Boss!!!!! zepsuli mi wesele woja arogancja, goscie weselni do tej pory nie mile wspominaja zespół co bardzo mie boli bo sporo kasy im zapłaciłam. a im było mało
|
|
ludzie pora się obudzić !przecież nikt z tych pajacyków nie gra ! udają tylko ruszając szczęką i bujają się przy instrumentach nie znając jednego akordu hahaha ktośiek
|
|
www.tenix.pl ,biesiada za stołami na żywo..
|
|
za stołami to się żre, a nie buja jak murzyn
|
|
Polecam zespół Magda Band! www.magdaband.pl Madziula19
|
|
czesio pierdziesio
|
|
Jak polecacie zespoły moglibyście napisać jakie instrumenty wykorzystują do grania, jaki mają repertuar, bo najprościej puścić wszystko z playback u i klikać na 2 keyboardach.
|
|
Ja Ci polecę zespół, który sama wybrałam na wesele: Zespół Ostrowscy Band Grają na: perkusji, keyboardzie, basie, gitarze elektrycznej ) w składzie 4-5 osobowym, plus do tego skrzypcach, altówce - jeśli występują w składzie 6-7 osobowym. W trakcie wesela prowadzą biesiadę na akordeonie, saksofonie, trąbce, tamburynie i wtedy przebierają się też w stroje cygańskie. Zespół naprawdę godny polecenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |