Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Regulamin basenu przy SP10. |
Witam! Mam pytanie odnośnie jednego z punktów dotyczących basenu mianowicie, jest tam treść, że klient musi mieć kąpielówki, czy pod kąpielówki zaliczają się także, KRÓTKIE SPODENKI z zastosowaniem do wykorzystania w wodzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Regulamin basenu przy SP10. |
napewno nie kapielowki musza byc obcisle tak jak na basenie w zambrowie zadne krotkie spodenki..takie wymogi.a z drugiej strony spodenki to nie kapielowki i jak w czyms takim sie kapac niewygoda...
|
|
kapielowki to kompielufki
|
|
jak widać tylko u nas takie wymogi zacofane. w Mikołajkach mają w dupie w czym wchodzisz na basen abyś coś miał na tyłku. Czepek też nie potrzebny a tutaj oczywiście trzeba mieć
|
|
a stringi?
|
|
ejj no, to basen jest otwarty ?????? nie mialam dostepu do neta w zeszlym tygodniu to nie wiem ;/
|
|
Basen nie jest otwarty, jest zakryty. Dzisiaj zjezdzalnia byla nieczynna
|
|
noszenie obcisłej bielizny jest niezdrowe. i wogle to teraz chodzi w "slipach" he masakra
|
|
W Mikołajkach, Warszawie, Krakowie, Gdańsku i jeszcze kilku basenach w Polsce bywałem że nie wspomne za granicą i nigdzie niema rygory noszenia takich czy innych kapielówek. Tylko tutaj takie średniowiecze panuje, ciekawe po nakazuja tutaj co te obcisle kapielówki, bo nie dla wygody! Fiku
|
|
generalnie na zachodzie w usa większość meżczyzn kompie się czy to na basenach czy w morzu w bermudach, albo dłuzszych szortach zwanych tam również kąpielówkami...
|
|
To zostańcie w Warszawie czy za granicą... Wielki problem. Nie stać was wydać 10-15zł na normalne kąpielówki? Chyba, że wasza **** wygląda tak, że wstydzicie się pokazać w takim czymś, bo innego wytłumaczenia nie widzę :)
|
|
a ty zostan w tej oborze zwanym przez ciebie "mój pokoik"
|
|
Haha rozśmieszyłeś mnie swoim komentarzem :) Chyba rzeczywiście wstyd tobie za własny wygląd, bo bardzo szybko się zburzyłeś, światowcu. Aha i wolę siedzieć jak Ty to nazywasz w "moim pokoiku, oborze" niż podbudowywać własne ego na forum i mówić gdzie to nie byłem. Robię wszystko dla siebie, a nie żeby się tym chwalić, albo kogoś obrażać. Ale reprezentujesz zbyt niski poziom intelektualny żeby to zrozumieć.
|
|
coś przeczytasz, troche sobie dopowiesz i przelewasz swe żale na forum, jaki jest regulamin na basenie to mnie wali, napisalem suche fakty nie odnosząc się ani nie krytykując regulaminu basenu, lecz to dla ciebie zbyt proste i logicze abyś mogl to ogarnać swa makówka z miodem w uszentach...
|
|
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi obcisłymi kąpielówkami ? Niby przeciwko czemu ten wymóg ma zapobiegać?
|
|
przeciwko wnoszeniu alkoholu w spodenkach, tanich win za 3 zł itp a w slipach nie ukryjesz ;P
|
|
Donald tylko jest pewien zasadniczy problem... Odebrałeś moją pierwszą wypowiedź osobiście, więc? Uderz w stół a nożyce się odezwą.
|
|
problem to jest taki że niemal cytowales co napisalem w swoim poscie wiec nie ściemniaj...
|
|
Kto ściemnia? Więc zacytuję raz jeszcze: "a ty zostan w tej oborze zwanym przez ciebie "mój pokoik" Ty odpowiedziałeś pierwszy na mój post, więc odebrałeś to osobiście :) Tyle ode mnie. Pozdrawiam :)
|
|
Czemu takie spodenki są niedozwolone? Bo mają kieszenie, w kieszeniach są różne śmieci, a potem lądują one w wodzie. Prosze bardzo, możesz przychodzić, ale potem zostaniesz i będziesz wszystko rękami wybierał :)
|
|
Jak macie wątpliwości jakie cuda można znaleźć w regulaminach basenów to poczytajcie tutaj :) http://iplywamy.pl/notatka/regulaminy-basenowe-z-przymruzeniem-oka/ Nie można się kąpać nago pod prysznicem, można nosić drewniaki, nie należy na basen zabierać sztućcy itp :)
|
|
Po co czytać regulamin skoro pracownicy nagminnie go nie stosują a robi się to tak Prowadzący sekcje po zakończeniu zajęć zbiera paski od młodzieży otwiera szafki zdaje je w kasie a młodzież blokuje nadal szafki całą szatnie i przebywa w strefie mokrej bez opłaty dodatkowo około 15 minut a w kasie tym którzy wchodzą na basen są wydawane paski od zajętych otwartych szafek z których nie mogą skorzystać czyli jednocześnie w strefie mokrej może przebywać podwojona liczba osób co jest ponownym łamaniem wymogów regulaminu pożarniczych BHP przepisów wewnętrznych itd. więc nie piszcie o gaciach bo to jest pikuś nawet w porównaniu z suchą sauna panowie instruktorzy wprowadzają dzieci żeby się ogrzały sadzają je na ławkach bez ręczników wiec inni użytkownicy też się nie stosują do tego przepisu Tak to wygląda w w Miejskim Ośrodku Sami swoi i rodzina
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |