piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Regulamin basenu przy SP10.

Witam! Mam pytanie odnośnie jednego z punktów dotyczących basenu mianowicie, jest tam treść, że klient musi mieć kąpielówki, czy pod kąpielówki zaliczają się także, KRÓTKIE SPODENKI z zastosowaniem do wykorzystania w wodzie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Regulamin basenu przy SP10.

napewno nie kapielowki musza byc obcisle tak jak na basenie w zambrowie zadne krotkie spodenki..takie wymogi.a z drugiej strony spodenki to nie kapielowki i jak w czyms takim sie kapac niewygoda...

kapielowki to kompielufki

jak widać tylko u nas takie wymogi zacofane. w Mikołajkach mają w dupie w czym wchodzisz na basen abyś coś miał na tyłku. Czepek też nie potrzebny a tutaj oczywiście trzeba mieć

a stringi?

ejj no, to basen jest otwarty ?????? nie mialam dostepu do neta w zeszlym tygodniu to nie wiem ;/

Basen nie jest otwarty, jest zakryty. Dzisiaj zjezdzalnia byla nieczynna

noszenie obcisłej bielizny jest niezdrowe.

i wogle to teraz chodzi w "slipach" he masakra

W Mikołajkach, Warszawie, Krakowie, Gdańsku i jeszcze kilku basenach w Polsce bywałem że nie wspomne za granicą i nigdzie niema rygory noszenia takich czy innych kapielówek. Tylko tutaj takie średniowiecze panuje, ciekawe po nakazuja tutaj co te obcisle kapielówki, bo nie dla wygody!

Fiku

generalnie na zachodzie w usa większość meżczyzn kompie się czy to na basenach czy w morzu w bermudach, albo dłuzszych szortach zwanych tam również kąpielówkami...

To zostańcie w Warszawie czy za granicą... Wielki problem. Nie stać was wydać 10-15zł na normalne kąpielówki? Chyba, że wasza **** wygląda tak, że wstydzicie się pokazać w takim czymś, bo innego wytłumaczenia nie widzę :)

a ty zostan w tej oborze zwanym przez ciebie "mój pokoik"

Haha rozśmieszyłeś mnie swoim komentarzem :) Chyba rzeczywiście wstyd tobie za własny wygląd, bo bardzo szybko się zburzyłeś, światowcu.
Aha i wolę siedzieć jak Ty to nazywasz w "moim pokoiku, oborze" niż podbudowywać własne ego na forum i mówić gdzie to nie byłem. Robię wszystko dla siebie, a nie żeby się tym chwalić, albo kogoś obrażać. Ale reprezentujesz zbyt niski poziom intelektualny żeby to zrozumieć.

coś przeczytasz, troche sobie dopowiesz i przelewasz swe żale na forum, jaki jest regulamin na basenie to mnie wali, napisalem suche fakty nie odnosząc się ani nie krytykując regulaminu basenu, lecz to dla ciebie zbyt proste i logicze abyś mogl to ogarnać swa makówka z miodem w uszentach...

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi obcisłymi kąpielówkami ? Niby przeciwko czemu ten wymóg ma zapobiegać?

przeciwko wnoszeniu alkoholu w spodenkach, tanich win za 3 zł itp a w slipach nie ukryjesz ;P

Donald tylko jest pewien zasadniczy problem... Odebrałeś moją pierwszą wypowiedź osobiście, więc? Uderz w stół a nożyce się odezwą.

problem to jest taki że niemal cytowales co napisalem w swoim poscie wiec nie ściemniaj...

Kto ściemnia? Więc zacytuję raz jeszcze:
"a ty zostan w tej oborze zwanym przez ciebie "mój pokoik"
Ty odpowiedziałeś pierwszy na mój post, więc odebrałeś to osobiście :)
Tyle ode mnie. Pozdrawiam :)

Czemu takie spodenki są niedozwolone? Bo mają kieszenie, w kieszeniach są różne śmieci, a potem lądują one w wodzie. Prosze bardzo, możesz przychodzić, ale potem zostaniesz i będziesz wszystko rękami wybierał :)

Jak macie wątpliwości jakie cuda można znaleźć w regulaminach basenów to poczytajcie tutaj :)

http://iplywamy.pl/notatka/regulaminy-basenowe-z-przymruzeniem-oka/

Nie można się kąpać nago pod prysznicem, można nosić drewniaki, nie należy na basen zabierać sztućcy itp :)

Po co czytać regulamin skoro pracownicy nagminnie go nie stosują
a robi się to tak
Prowadzący sekcje po zakończeniu zajęć zbiera paski od młodzieży otwiera szafki zdaje je w kasie a młodzież blokuje nadal szafki całą szatnie i przebywa w strefie mokrej bez opłaty dodatkowo około 15 minut
a w kasie tym którzy wchodzą na basen są wydawane paski od zajętych otwartych szafek z których nie mogą skorzystać czyli jednocześnie w strefie mokrej może przebywać podwojona liczba osób co jest ponownym łamaniem wymogów regulaminu
pożarniczych BHP przepisów wewnętrznych itd.
więc nie piszcie o gaciach bo to jest pikuś
nawet w porównaniu z suchą sauna panowie instruktorzy wprowadzają dzieci żeby się ogrzały sadzają je na ławkach bez ręczników wiec inni użytkownicy też się nie stosują do tego przepisu
Tak to wygląda w
w Miejskim Ośrodku Sami swoi i rodzina

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org