Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mikrodermabrazja |
Witam.Czy poddawał się ktoś ostatnio zabiegowi mikrodermabrazji w jakimś salonie w łomży?Ja zamierzam udac sie na taki zabieg i nie wiem który salon wybrac.Wiem ze ten temat byl juz na forum ale to bylo juz 2 lata temu.Od tego czasu wiele sie napewno zmienilo.Czekam na powazne odpowiedzi.Acha-to nie jest żadna pseudoreklama ani antyreklama.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mikrodermabrazja |
necja24 kiedys tez rozgladalem sie za takimi zabiegami i jedynie co znalazlem ciekawego to kosmetyczka na ul krotkiej prawdopodobnie maja tam ta maszynke z koncowka diamentowa z relacji osob kore korzystaly z takich zabiegow ten jest wlasnie najlepszy, rozwniez czekam na opinie ludzi ktorzy taki zabieg wykonywali
|
|
Ja takze udała bym sie na taki zabieg wiec dołaczam do osób czekających na opinię.
|
|
Salon "Cosmeo" Łomża, Pani Ewa zna się na rzeczy. POLECAM! [...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.
|
|
kazdy salon kosmetyczny ma tenże sprzet, to nie jest żadna nowość jesli o to chodzi,
|
|
Ale który salon jest kajlepszy?nie wystarczy dobry sprzet, trzeba miec rowniez umiejetnosci zeby dobrze go wykorzystac.No wiec?
|
|
Mikrodermabrazja ? a co to ? do usuwania pryszczy ? wrzodów ? zmiana orientacji i płci czy powiększanie cyca ?
|
|
tobie na mozg by sie przydalo.ale pewnie i tak juz nic ci nie pomoze.nie ma lekarstwa na debilizm...
|
|
necia24 jesteś "kajlepsza" :D to twierdzisz że to do mózgu haha i jak było ? :)
|
|
Po co wypowiadasz sie w temacie ktory cie kompletnie nie intersuje i o ktorym nie masz zielonego pojecia.Chciales zablysnac na forum?wow!naprawde bardzo blyskotliwa wypowiedz!Jak nie masz nic madrego do powiedzenia to sie lepiej wcale nie odzywaj!
|
|
Podbijam temat. Mi chodzi o usuwanie przebarwień, a nie blizn potrądzikowych. Czy lepsza jest mikrodermobrazja diamentowa, czy wodna? I czy w ogóle w Łomży, lub okolicy ktoś robi wodną?
|
|
Założyłam ten temet juz kilka dni temu i nadal nic nie wiem.
|
|
to idź do wróżki Kasi haha :D
|
|
A co tobie pomogła?No tak zaden lekarz nie byl w stanie ci pomoc do w akcie desperacji poszedles do wrozki.haha
|
|
pomogła na desperado, teraz kolej na cię :D
|
|
na blizny potrądzikowe najlepsza jest mikrodermabrazja laserowa
|
|
Ale który salon w łomży najlepiej taką wykonuje?
|
|
w salonie cosmeo na kazańskiej.. albo u jakiegoś dermatologa posiadającego laser
|
|
Ile kosztuje jeden zabieg?a ile trzrba wykonac zeby uzyskac efekty?chodzi o przebarwienia na twarzy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |