Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala Margo w Rysiu |
Co sądzicie o sali Margo w Rysiu? Warto zorganizować tam wesele? Najbardziej interesuje mnie wasze zdanie na temat jedzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala Margo w Rysiu |
nie nie nie tam jest strajk głodowy i nie ma nic do żarcia
|
|
Moim zdaniem warto. Zdarzyło mi się być tam na kilku imprezach i z posiłków można być zadowolonym(konkretnie, smacznie i różnorodnie). Polecam.
|
|
Osobiście nie byłem ale znajomi mówili że kiepsko z jedzeniem ?
|
|
całkiem sympatycznie i smacznie... polecam!!! jaki k.... kryzys!!!
|
|
dobrze ze wy nie widzieliscie jak to jest robione .. ja tam za darmo nie pojde zjesc ...
|
|
Nie polecam byłam tam na sylwestra , jestem bardzo zadowolona z Konopek pod topolami tam jest klimat swojskie jedzenie uwierz będziesz zadowolony .Pozdrawiam.
|
|
glodny sylwester tak moge to okreslic bigi2004
|
|
Nie słuchaj tych co kiedyś byli tam i już więcej nie nie zaglądali.Dużo się zmieniło i poprawiło na leprze od jedzenia po organizację. _M_L_ A z kąt ty to możesz wiedzieć co byłeś na Kuchni i widziałeś że gadasz?? Jedzenie jest robione w normalnych warunkach w dobrze wyposażonej Kuchni więc jak nie wiesz to nie ******* głupot. Jedzenie jest smaczne i ładnie podane.Oraz organizacja bardzo dobra. POLECAM
|
|
Co jak co ,ale flaczki mają super.
|
|
Autor: bigi2004 (188.33.72.---) Data: 26-01-10 20:11 glodny sylwester tak moge to okreslic bigi2004 Skoro sylwester był głodny to dla czego ludzi było tak dużo i bawili się do 5 rano?? Chyba na głodnego w dodatku tańcząc i pijąc nie wielu by się chciało bawić do tej godz.
|
|
Hmm ,to żeby ocenić lokal wystarczy zapytać do której była impreza,paranoja.Widocznie piłeś na głodnego i trzyma Cię do dziś.
|
|
nie bede sie kłocic ale jak bym nie widzial to bym nic nie mowil a ze widzialem to mowie ze za darmo bym tego nie jadl
|
|
P@wcio jest po rodzinie. Więc jego wypowiedzi nie czytajcie :) wiedziałam, wiem i wiedzieć będe :) Pozdrawiam żone :) ...
|
|
Raz się już wypowiedziałam... Osobiście mi się sala nie podoba!! Zależy jeszcze jak ją Ci udekorują, ale to dodatkowe koszta :/ Pozatym jedzenie mi nie smakowało i za tą samo cenę są wg mnie inne o wiele lepsze sale, z lepszymi widokami, ale to tylko moja opinia!!
|
|
no widok rzeczywiście h...wy. Wychodzisz zapalic.... z prawej stacja paliw, z lewej szczere pole, a na wprost wylotowka na warszawe... :] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Ja bylam i na weselach i na imprezie ostatkowej i moge polecic.jedzenie bardzo smaczne.flaczki i rosolek pycha:)poza tym obsluga tez mila i kierownictwo rowniez:)
|
|
pawcio nie patrz doktorej sie bawili sam bys tancowal za 4stare miliony:) hehe. zobacz lepiej ile bedzie tych samych twarzy tam za rok. sala ladna ale jedzenie raz ze malo- obsluga do kitu to i niestety niejeden sie tam nie najadl bigi2004
|
|
Ale Ja osobiście sale polecam, ślicznie ją dekorują. Mi się podoba :) ...
|
|
Skoro sylwek nie wypał to czemu jest już pełno chętnych na imprezę 4lutego?? Chyba o czymś to świadczy.Dużo się zmieniło co do jedzenia i organizacji w ostatnim czasie.
|
|
Taa ... Paweł nie pisz już, daruj sobie :) A impreza jest 6 lutego :\ ...
|
|
Ja też polecam tę salę mi się podobało na Sylwestra , jedzenie również smakowało , jeśli ktoś idzie tam z nastawieniem tylko takim żeby się "nażreć" to do wielu sal można by było się o to przyczepić , bo nie mówcie mi ze w Konopkach na full jedzenia ?? Poza tym nie rozumiem dlaczego tutaj się przyjęło że jak ktoś napisze jakiś pochlebny komentarz to albo sam właściciel albo ktoś z rodziny ?? żałosne
|
|
Jest jakaś strona internetowa tej restauracji?
|
|
może być anio1
|
|
Widzę, że opinie głównie niekorzystne. Myślicie,że sala w labiryncie byłaby lepszym miejscem na wesele?
|
|
ubudubu,ubudubu niech nam zyje prezes naszego klubu. to ja spiewalem ,jarzabek.to tyle na temat powyrzszych wypowiedzi kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Co do Labiryntu to sala ladna po remoncie, jesli chodzi o jedzenie to masz tam chyba 3 menu do wyboru wiec jak zaplacisz - tak bedziesz zadowolony. Za mala doplata dodaja hotel do dyspozycji gosci. Ogolnie lokal na plus ale szalu nie robi. Idz dowiedz sie zobacz sam.
|
|
http://gosk.com.pl/
|
|
Podbijam
|
|
dobre edytuj profil
|
|
wtf??
|
|
P@wcio to chyba krypto reklama tej firmy bo jak lew jej broni podobnie wypinał się az mu pot na czole wyskoczył w obronie stacji paliwe Pryma. Tak więc wiadomo ,że nie jest obiektywny Bimbo
|
|
Bimbo Ja wspominałam, że on po rodzinie i żeby nie brać jego pod uwagę :) Wiem to na 100 % bo go znam :\ ...
|
|
Znasz mnie ?? To kto ty jesteś ??
|
|
yoo! Ale do Ciebie nic nie mam, ani do sali. Tak jak wcześniej wspominałam sala śliczna :) Ale nie wygłupiaj się tak, bo to śmieszne jest :P ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |