czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
paznokcie

Hej.Chciala wam polecic pania,ktora robi swietne zelowe paznokietki w Konarzycach.Ja jestem z Lomzy ale niestety nie bylo juz wolnych terminow na weekendy i zadzwonilam do tej pani.Oplacalo sie:)robi bardzo starannie,odrostow nie bylo wcale widac po 4 tyg,a sama do mnie zadzwonila i przypomniala o dopelnieniu i mam juz swoj zestaw pilnik i bloczek:)Warto sie przejechac do Konarzyc.A i to ma wszystko legalnie mimo ze robi w domciu ale ma swoj salonik i wszystko jest na prawde ok.Polecam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: paznokcie

hej,jak ta pani ma na imie?iwona?

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

zenada

szanelka:nie lubie tego robic ale musze stwierdzic ze masz racje...

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

kaligulik, co poradzisz... czasami trzeba

grzechem byloby stwierdzenie, ze sie myle

tematy tego typu sa uwlaczajace inteligencji osob czytajacych to forum(oczywiscie nie wszystkich).juz wole jasia

nie nie, nie bluznij

jesli o mnie chodzi to wole czytac wypociny osob, ktore mysla ze jak napisza o kolejnej usludze, pani, sklepie,paznokciach, solarium lub o czym tam jeszcze w samych superlatywach, z nadzieje ze ludzie odbiora to jako zwykla opinie a nie kulawa reklame, niz jasia, ktory do tematu nic nie wnosi i uprawia zwykle pisanie dla pisania

co mozna wniesc do tematu j.w.?a polowa tu jest podobnych

niestety po to jest forum zeby kazdy mogl sie wypowiedziec, nawet takie osoby jak autorka tego postu czy tez szanowny jasiu... nie mozna tego im zabronic

szkoda tylko ze poziom wiekszosci tych wypowiedzi jest tak niski
a niektorzy zakladaja post tylko po to zeby albo siebie zareklamowac albo obsmarowac tylek konurencji

no zenada. tak jak napisalam wyzej, bezsensem jest rozpisywac sie o tym, skoro jeden wyraz tak dobitnie to opisuje

fakt

Nie wiem po co to zamieszanie chcialam tylko napisac ze fajnie robi i tyle,nie rozumiem czemu od razu taki atak na mnie,nie moza juz wlasnej opini napisac?przepraszam jesli kogos to tak strasznie zabolalo.Starszne rzeczy na prawde.

Jeszcze co do imienia bo widze ze jakies glupie sugestje,no tylko pogratulowac pomyslow:)bo jednemu psu na imie Burek.

pani Iwonko,oczywiscie wierzymy ze pani to pani a nie ta pani ktora pani robi dobrze.ufff, i wszystko jasne

i to jest wlasnie zenada drogi kaligulik:)

kaligulik szanelka jakie zrozumienie

koziol0

eeeee lepiej miec LATO W ZIMIE, poleciec do Egiptu itp, polecam biuro podrózy Acapulcotravel w Stokrotce na I piętrze!!!!!

maja

koziol01 bo trzeba z szacunkiem sie odnosic...

nawet jak ktos nie zasluguje

nie nam to oceniac

kaligulik wszędzie swoje biedne 3 grosze musi wcisnąc szanelka tez nie lepsza a skoro to ŻENADA to nie czytaj nie komentuj !!wasza dyskusja to jest ż e n a d a !!

Milusia niestety dla Ciebie, ja i kaligulik mamy takie prawo zeby sobie komentowac na tym forum co tylko nam sie podoba, wiec sie nie buzuj

a wracając do tematu... jaka jest cena? i oprócz żeli akryle tez można u niej zrobić?

najlepiej to miec wlasne paznokcie... zenada to robic sztuczne, ktore odpadna po paru dniach i jeszcze za to placic

SIWA:ZENADA JEST LOGOWANIE SIE TYLKO PO TO ABY OPOWIEDZIEC O SWOICH PAZNOKCIACH,W TWOIM ZYCIU NIE DZIEJE SIE NIC CIEKAWSZEGO????a swoje "3grosze" nie wszedzie wtracam,tylko do dyskusji na "poziomie".

Moze sie nic nie dzieje i dlatego takie glupoty wypisuje:)i tak najlepiej miec swoje ale nie kazdy niestety moze zapuscic i wcale nie odpadaja po paru dniach.Chyba akryli nie robi ale najlepiej do niej zadzwonic:)Pozdrawiam:)

dobre:-)!

a jak można zdobyć nr telefonu? I jak wygląda to cenowo?

A ja biore od Starego raszple (pilnik jakby ktoś nie widział) i napier.... sobie kopytka!

koziol0

tel.509301983,a cenowo to nie wiem dokladnie ja placilam 60 za zel,malowanie i pare cyrkoni ale bez frenchu.

jak to zel i malowanie?
to ona naklada zel i maluje to lakierami?

No zelem pokrywa tipsa a potem jak chcesz,albo lakierem albo ma farbki akrylowe i chyba jeszcze kolorowy zel i robi tez wtapiane ozdoby ale to mi si nie podoba ja chcialam tylko lakierem i po 2 cyrkonie na palec. Chyba lakiery sa po to zeby malowac paznokcie?Co to ma do rzeczy czy na zel czy akryl?Pozdrawiam.

SIWA:dalej roboty nie masz????taki okres ,zastoj w kazdej branzy.chyba ze sie wezmiesz za odsniezanie

Widze ze ty tez siedzisz to moze razem cos poodsniezamy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org