Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tańce w akat |
witajcie;) Nieorientuje sie nikt czy można się zapisać na tańce do klubu oraz kiedy to by przebiegało i kiedy można sie zapisać? Z tańcem nie miałem nic wcześniej wspólnego(oprócz dyskotek) tak jak i mój brat ,ja mam18 lat ,a on 15 napewno byśmy byli w grupie początkowej. będących w temacie prosze o odp, bo napewno oprócz nas dzieki temu tematowi pare osób by sie zapisało, bo to fajna sprawa. z góry thx za prawdziwe odp. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tańce w akat |
a oni nie mają stronki internetowej? angella
|
|
nic mi o tym nie wiadomo
|
|
Zawsze są zapisy do nowych grup początkowych we wrześniu i w kwietniu, wiec jesli nie mialeś wczesniej nic wspólnego z tancem to pewnie bedziesz musiał poczekać do kwietnia:) Powodzenia
|
|
ja jednak proponuję wybrać się już w przyszłym tygodniu na rozmowę bo z własnego doświadczenia wiem że można się załapać wcześniej... trenerów można spodkać w ROK-u na Małachowskiego od Pon do Pt po 16 (przez ferie nie ma zajęć)
|
|
ok dziękuje za odp. dwóm powyższym osobom pomogła mi bardzo wasza odp. jeszcze raz dzięki i wam też zycze we wszystkim powidzenia;) a co chodzi to w następnym tygodniu tak jak tomek mówi będzie się mozna przejść na Małacha a o co chodzi z tym że trenerów można spotkać w ROK-u co to ten rok? pozdr.;)
|
|
Regionalny Ośrodek Kultury na Małachowskiego w skrócie ROK
|
|
trzeba by zapytać miejscowych duchownych :-)))
|
|
Moja siostra chodziła i po prostu najlepiej w czwartek o 13:00 sie zapisac u pana Jacka Baczewskiego albo u Pani Pardo.
|
|
ok dzieki wielkie e JP a twoja siostra była w ten czwartek czy ma iść w ten co będzie? czyli za 2 dni i czy wiekowo jest w podstawówce w gimn czy liceum/technikum kiedy najlepiej iść? w tym tygodniu w jakie dni , czy godziny, a jak w następnym to kiedy? jeszcze raz serdeczne dzięki za mądre odp.
|
|
powtarzam po raz kolejny w tym tygodniu zajęć NIE ma... w poniedziałek (08.02.10) po 16 na pewno któryś z trenerów będzie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |