czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tańce w akat

witajcie;)
Nieorientuje sie nikt czy można się zapisać na tańce do klubu oraz kiedy to by przebiegało i kiedy można sie zapisać?

Z tańcem nie miałem nic wcześniej wspólnego(oprócz dyskotek) tak jak i mój brat ,ja mam18 lat ,a on 15 napewno byśmy byli w grupie początkowej.
będących w temacie prosze o odp, bo napewno oprócz nas dzieki temu tematowi pare osób by sie zapisało, bo to fajna sprawa.
z góry thx za prawdziwe odp. pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tańce w akat

a oni nie mają stronki internetowej?

angella

nic mi o tym nie wiadomo

Zawsze są zapisy do nowych grup początkowych we wrześniu i w kwietniu, wiec jesli nie mialeś wczesniej nic wspólnego z tancem to pewnie bedziesz musiał poczekać do kwietnia:)
Powodzenia

ja jednak proponuję wybrać się już w przyszłym tygodniu na rozmowę bo z własnego doświadczenia wiem że można się załapać wcześniej... trenerów można spodkać w ROK-u na Małachowskiego od Pon do Pt po 16 (przez ferie nie ma zajęć)

ok dziękuje za odp. dwóm powyższym osobom pomogła mi bardzo wasza odp. jeszcze raz dzięki i wam też zycze we wszystkim powidzenia;)
a co chodzi to w następnym tygodniu tak jak tomek mówi będzie się mozna przejść na Małacha a o co chodzi z tym że trenerów można spotkać w ROK-u co to ten rok?
pozdr.;)

Regionalny Ośrodek Kultury na Małachowskiego w skrócie ROK

trzeba by zapytać miejscowych duchownych :-)))

Moja siostra chodziła i po prostu najlepiej w czwartek o 13:00 sie zapisac u pana Jacka Baczewskiego albo u Pani Pardo.

ok dzieki wielkie e JP a twoja siostra była w ten czwartek czy ma iść w ten co będzie? czyli za 2 dni i czy wiekowo jest w podstawówce w gimn czy liceum/technikum
kiedy najlepiej iść? w tym tygodniu w jakie dni , czy godziny, a jak w następnym to kiedy?
jeszcze raz serdeczne dzięki za mądre odp.

powtarzam po raz kolejny w tym tygodniu zajęć NIE ma...

w poniedziałek (08.02.10) po 16 na pewno któryś z trenerów będzie...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org