Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BIAŁKO |
czy znacie jakies dobre bialko do 40 zł ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BIAŁKO |
ja znam akurat za 40 :D taniej sie nie da hehehe
|
|
a jak sie nazywa ;D
|
|
białko z jajek ;P
|
|
wez załoz taki temat na kfd.pl a nie tutaj,tam z pewnoscia dobrze ci doradzą :)
|
|
z jajek dobre ale nie o to chodzilo :P
|
|
czlowieku zainwestuj kase a nie kupujesz pasze dla swin ktora Ci malo co da ;P a jak nawet da to na momencie z Ciebie zleci
|
|
slipknot a co doradzasz :P
|
|
palcówke z podgórza...
|
|
najtansze z w miare dobrych jest WPC ostrowii
|
|
wlasnie myslalem nad ostrowią
|
|
ja kiedys bralem takie bialko i dzialalo...wpc ostrowi
|
|
ultimate na krotkiej ale 100 zl bralem i działa i nie spada nic nawet jak nie biore waga 117 trzyma za 40 wez nie zartuj jak kolega tu pisal ze dla swin
|
|
Kolego za taka kasę to nie masz niestety zbyt dużego wyboru. Myślę, że akurat WPC Ostrowii z tych tańszych białek ma korzystny stosunek JAKOŚĆ / CENA. Wiele osób chwali sobie np. Mutant Mass-a. Pamiętaj jednak, że czego byś nie kupił, w dalszym ciągu będzie to lepsze lub gorsze ale jednak jedzenie w proszku. :) _________________________________________________________
|
|
Mutant Mass-a odradzam bo za bardzo się zalejesz tłuszczem. z własnego doświadczenia wiem. a WPC Ostrowii jak najbardziej polecam. jak już ktoś wyżej napisał stosunek jakości do ceny też jest bardzo dobry. a za 40 pln.... hehe nie ośmieszaj się. ułóż sobie dietę wysoko białkową (dużo jaj, ryżu(węgle) makaronu i piersi z kurczaka i to będzie najlepsze "białko". stały przyrost masy a co najważniejsze BEZ SPADKÓW :)
|
|
Białko w proszku jest dobre, ale tylko jako uzupełnienie diety. Brakuję Ci 10-20 gr do bilansu, to wtedy możesz posilić się białkiem. WPC Ostrowi dla mnie jest ohydne w smaku, jeśli nie masz z tym problemu to kup to bo nie masz za wielkiego wyboru. Słyszałem jeszcze o WPC Łowickim, podobno skład podobny, a w smaku dużo lepsze.
|
|
wpc ostrowia Łomża leży na Mazowszu !
|
|
VitaFit 32 zł Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|