czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Licea

Które licea polecacie? w których warto się uczyć? nauczyciele, poziom, atmosfera, zdawalność matur i wszystko.

Z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Licea

weta, zdz, ohp ... itp ;) mile szkoly ;P

wszystkie tylko nie "katolik"
mowie z doswiadczenia

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=235850&t=235850
ten temat był poruszany wiele razy, od lat największym prestiżem w Łomży cieszy się I LO, dalej masz II i III tu chyba nie będzie większych zmian... a jaka jest atmosfera to trzeba oceniać samemu, każdy ma inne odczucia. Co nie wybierzesz będzie dobrze, wszystko zależy od Ciebie. Jeśli masz jakieś konkretne zainteresowania to dobrze sprawdzić czy szkoła pozwoli Ci je rozwijać tzn. czy Ci w tym pomoże. Ja osobiście polecałbym III, II, I, V LO w takiej kolejności, pozostałych nie brałbym pod uwagę.

a jak ktos powie ze w szkole zdawalnosc matury jest 100% to wyślesz swoje dziecko do niej bo bedziesz pewien ze ono ją zda?

A czemu nie katolik?
moje dziecko chce iść do gimnazjum do katolika,a potem do liceum.

Pozdrawiam:
Grey

budowlanka Polecam

wchodzisz na www.oke.lomza.com i w aktualnościach masz plik Raporty adresowane do organów samorządu terytorialnego, tam znajdziesz wyniki matury wszystkich liceów w podlaskiem

II LO

Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!

ja polecam ekonom.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org