Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kawały |
W barze toczy się rozmowa o brzydkich połowicach. Pewien mężczyzna podnosi głowę znad kufla i mówi: - Moja żona jest tak brzydka, że jak ostatnio postawiłem ją w sadzie zamiast stracha na wróble, to ptaki oddały zeszłoroczne czereśnie... - A moja ma wymiary 90/60/80... - mówi inny. - Super - klaszczą panowie. - To prawie idealne! - Taaa... - wzdycha facet. - Ale druga noga jest taka sama... Blondynka siedzi z koleżanką w domu. Nagle dzwoni telefon. Dziewczyna rozmawia przez chwilę, a po odłożeniu słuchawki zaczyna histerycznie płakać. - Co się stało? - pyta koleżanka. - Zmarł mój ojciec... - ryczy blondynka. Po chwili znów dzwoni telefon. Po rozmowie blondynka zanosi się płaczem powtórnie. - Dzwonił mój brat, jego ojciec też nie żyje... Przychodzi facet do burdelu. - Dzień dobry - wita się. - Chciałbym zamówić sobie panienkę. - Proszę, tu jest cennik - mówi burdelmama. - Ale ja nie mam tyle pieniędzy - martwi się mężczyzna. - Niech pan pokaże, ile pan ma - burdelamama liczy, liczy i mówi: - Uuuu, za taką forsę to żadnej panienki pan nie dostanie. Może być co najwyżej pan Marian. - No dobra - zgadza się facet. Schodzą do kotłowni, do palacza Mariana - Panie Marianie, klient do pana! - woła burdelmama. Pan Marian odstawia wiadro z węglem, szuflę, zdejmuje spodnie i wypina się w stronę klienta. Klient patrzy z niesmakiem na brudnego, tłustego i zarośniętego Mariana, ale próbuje się do niego dobrać. Niestety, nie bardzo wie, jak. Mówi więc: - Ty, może byś mi pomógł, co? Marian odwraca głowę, wypluwa papierosa, trzepoce rzęsami i mówi ochrypłym basem: - Kocham cię... Międzynarodowy kongres feministek. Na podium wchodzi jedna z delegatek i rzuca hasło. — Siostry, dość wyzysku. Nie będziemy im prać i gotować. Uchwałę przyjęto jednogłośnie. Na kolejnym spotkaniu wojowniczych pań, delegatki dzielą się swymi spostrzeżeniami. Zaczyna Angielka. — Wróciłam do domu i mówię: John, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia — widzę — gotuje jajko. Sala zatrzęsła się od oklasków. Na mównicę wchodzi Francuzka. — Wróciłam do domu i mówię: Pierre, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia widzę — pierze majtki. Owacje na stojąco. Na podium wchodzi Rosjanka. — Wróciłam do domu i mówię: Iwan, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia nadal nic nie widzę. Czwartego dnia – zaczynam widzieć na prawe oko. - Czym się różni Małysz od Gołoty? - Małysz dłużej leci niż Gołota walczy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kawały |
-Kazio, czy twoja żona była we Francji? -Nie- to tutaj ją ktoś tych świństw nauczył!. Zbych
|
|
Polityk - to ktoś, kto powie ci "spier...aj"w taki sposób, że czujesz podniecenie przed następną podróżą. Ksiądz - to facet, do którego wszyscy mówią "ojcze" - tylko jego dzieci mówią "wujku". Zbych
|
|
Przychodzi pacjent do uczciwego lekarza .!!! atomek``
|
|
Ha ha ha niektore komentarze pod artykulami w onecie poprostu sa genialne, oto jednen z nich odnosnie "afery Rywina i przesluchiwan nejakiego pana Czarzastego do tresci artykulu w skrocie "Doniesienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez sekretarza Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji Włodzimierza Czarzastego polegającego na wywieraniu bezprawnych nacisków złożył w prokuraturze właściciel koncesji Radia Klakson z Wrocławia/onet" Komentarz: "Ja też składam doniesienie o przestępstwie na Czarzstego. W ubiegłym tygodniu Czarzasty parzył na mnie znacząco z ekranu TV, dając mi do zrozumienia, że jak złożę wniosek o koncesję, to on mi go nie podpiszę. Ciekawe ilu jeszcze cwaniaków będzie się chciało załapać na "poszkodowanego" ? (~jkazio1, 2003-04-07 16:20:59) " °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |