Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mops |
moze ktos z Was wie ile zarabia pracownik socjalny w MOPS-ie w Łomży ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mops |
1000-1200 w zaleznosci od wyksztalcenia
|
|
heh ja zarabiam 3 x tyle za swirowanie pawiana
|
|
A mnie się coś kojarzy że ok 1500-2000 netto zarabiają pracownicy socjalni. Bo za 1000 zł to wątpię żeby ktoś chciał na tym stanowisku pracowac zwłaszcza że trzeba robic z tego zakresu oddzielną specjalizację. Trochę się dowiadywałam na ten temat.
|
|
Wiadomo ze na początku kokosów nie będzie. Im dłuzej pracujesz, tym masz wiekszy staz i wiecej kasy ;)
|
|
dużo zależy od stażu pracy i województwa w 2006 roku średnie miesięczne wynagrodzenie brutto wyniosło 2078 zł BRUTTO Wynagrodzenia szeregowych pracowników socjalnych to 1645 zł brutto czyli na rok 2010 średnie miesięczne wynagrodzenie brutto to 2290zł szeregowych pracowników 1813zł brutto oczywiście są to stawki liczone ze średniej krajowej niektórzy zarabiają zarówno o wiele więcej jak i o wiele mniej jeśli ktoś chce zasięgnąć informacji na temat stawek w innych miastach warto zajrzeć tu http://ops.pl/forum.php?page=&pg=0&cmd=show&id=55974&category=1 przytoczę tylko 1 post z tego forum rok 2006 podlaskie - 8 lat pracy, wyzsze mgr - 990 BRUTTO! a to tylko 4 lata temu ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
do pierwszego starczy..
|
|
swietlana kariera po prostu!!!!! kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |