niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Proszę mi podpowiedzieć

Mam w tym roku komunię u dziecka i rozglądam się za miłą, z klimatem restauracją. Impreza ma być na 15 osób.Dziękuję

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Proszę mi podpowiedzieć

kuchnia domowa na nowogrodzkiej, ja tam byłam na komunii i było naprawde super, dobre jedzenie, klimatyzacja, miła obsluga, polecam

Trochę za późno się obejrzałeś.Rezerwację sal trzeba robić natychmiast po ogłoszeniu terminu komunii.Czyli prawie rok wcześniej.Teraz znajdziesz ale być może będzie trzeba dzielić salę na kilka komunii.
Jak taka mała ilość osób,to polecam bar Alicja.

br1

tak,wiem że późno bo były plany domowe z cateringiem. Ale patrzę że to są mniej więcej te same koszty, a roboty mniej więc....
znalazłam i wybrałam takie restauracje(ciekawe czy będą miejsca?)
Na skarpie
greek Zorbas
bar Alicja
jakie są opinie i może ktoś się orientuje w kosztach?

mc kaczka

Odezwij się na mój e-mail.

Polecam Bar Krzyś w st.łomży nad rzeką mają dobre jedzenie miłą obsługę i myślę że z terminem też nie powinno byc problemu....

Ceny ile będzie kosztowało w maju raczej nikt nie poda.Każdy właściciel restauracji poda Ci tylko cenę jaki był koszt poprzednich komunii.Zazwyczaj jest to podobna cena,może minimalnie wyższa.Wszystko zależy ile żarcia zamówisz.
Czy zrobisz w domu czy w lokalu,to kasy pójdzie tyle samo.Jak w domu to dodaj własną robotę akurat w tym czasie gdy go praktycznie nie masz,sprzątanie, zmywanie w trakcie i po.Z knajpki wychodzisz i masz wszystko gdzieś a co goście nie zjedli to zabierasz do domu(zapłacone przecież)

br1

dawniej to sie nazywalo "Pod LOsiem" robilam w tamtym roku chrzciny na 15 os.dobre jedzenie i mila obsluga

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

w labiryncie maja kilka sal do wyboru, mniejsze i wieksze, robilam tam chrzciny i bylismy zadowoleni, z pewnoscia beda wsrod gosci dzieci to sobie w kregle moga pograc.

osobiście nie polecam baru Alicja pracuje tam znajoma i mówiła ze na komunie dajo jedzenie te które zostanie z dnia poprzedniego np.z wesela albo innej imprezy

ALICJA na Szosie Zambrowskiej :)

w makdonaldzie pysznie polecajacom zdrowo orgazm

A ja absolutnie nie polecam baru u Krzysia w Starej Łomży nad rzeka.Byłam tam 2 razy i tyle też razy zostałem oszukany.LM liczy sobie pani po 11zł!!!!Teraz chodzę do baru u Zdzisia.Tam jest naprawdę milutko.

Polecam Bar Krzyś na Starej Łomży, blisko miasta, super widoki, duzy ogródek, no i kuchnia wyśmienita :) Co roku właściwie zamawiam tam jakieś imprezy rodzinne i zawsze byłam zadowolona, lokal ma klimat (a latem zupełny odjazd-znajomi i rodzina zawsze chwalą położenie :P )

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org