Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4 PORY ROKU |
Witam. Wybrałam się ostatnio do 4 pór roku na Piłsudzkiego mają dobre jedzenie ale sztucce odrażające od wodu wręcz są zapleśniałe i jest na nich grzyb. Zmincie to bo stracicie klientów....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 4 PORY ROKU |
wiesna lato jesien zima
|
|
może ten grzyb to była przystawka?
|
|
do kogo te żale? idiotko!
|
|
ha ha ahha no tak stara ekipa odeszla i syf tam sie zrobil he he he eh. Bo jak pracowaly tam normalne osoby i dbaly o to to i czysto bylo h ahah aha a.
|
|
mala22- to pewnie ty nalezalas do tej starej ekipy ? czyli tych normalnych ludzi?
|
|
Widac jaka mamy inteligenta mlodziez w naszym kraju no tak ale łomża to duża wiocha i same buraki w niej mieszkaja...
|
|
To prawda łomza to duża wiocha
|
|
ja jestem burakem z tej wiochy i wypi.rdalać :) emi1988 nie masz innych problemów Ty bananowa pipo ?? takie placki żre się łapskami, a jak takaś ciężko wychowana to noś swoje w kieszeni widelce i nie zawracaj dupy burakom z tutejszej wiochy... albo raz dwa trzy i zapuść pazury i nimi nadziewaj
|
|
czesio, brawo !!!!ale jesteś inteligentny ............
|
|
ja pier................ nierozumiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludzi czy wy wychodzicie od lekarza , z restauracji , z jakiegoś klubu sklepu czy czegokolwiek i od razu musicie pisać o boże jakie tam mają kurde coś tam załóżcie temat W ŁOMŻY ŹLE JEST W : i bedzie spokój co do postu nie podoba sie zapraszam na mrożonkę albo jedź do wawy i sie tam pożywiaj to jest żałosne po prostu !!!!!!!!!!!!!!!!! ...Zaufanie to potega....
|
|
emi1988 a czy zwróciłaś się z tym problemem do obsługi 4 pór ? ________ Malachit
|
|
Malachit - na pewno nie, przecież ostatnie zdanie w pierwszym poście to totalna ściema; celem zakładania takiego wątku może być tylko zdyskredytowanie kogoś. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
To ja wiem... Ciekaw byłem tylko co emi... powie ? :) Jest też niekonsekwentna w stosowaniu znaków diakrytycznych. ________ Malachit
|
|
a ta spelunka obok 4 por roku to wg mnie ma najlepszy wystroj jesli chodzi o lokale gastronomiczne w lomzy, no i po jedzeniu mozna se szluga zapalic :) co do sztućców też to zauważyłem, ale po za tym wszystko ok, obsługa miła, szamka nawet nawet, ale pizzy tam nie jadłem.
|
|
ooooooooo anio1
|
|
Moim zdaniem jest to najlepsza pizzeria w Łomży, bardzo miła obsługa, smaczne dania i fajny wystrój. A z tymi sztućcami to było trzeba powiedzieć i następnym razem dostała byś lśniące xD Byłem tam dzisiaj i nic nie mogę zarzucić.
|
|
kawał: przychodzi dwóch facetów do baru i zamawiają piwo, z tym że jeden z nich zwrócił uwagę kelnerowi że chcialby dostać to piwo w czystej szklance. kelner oczywiście; klient nas pannnnn i przychodzi do stolika z piwami z pytaniem: który pan prosił w czystej szklance? ;P jakbyś poprosiła to byś dostała ;P proste jak słońce ;P
|
|
Często tam jadam i nie narzekam bynajmniej na obsługę ani na jakość sztućców. Fakt, sztućce mają drewnianą oprawę, także pewnie to się nie spodobało założycielowi wątku, cóż owa drewniana oprawa może nie jest jakości pierwszej, ale to chyba normalne przy częstym myciu? Natomiast jeśli dojrzałeś / aś tam grzyb to gratuluję fantazji :>
|
|
Cyt emi1988 "Widac jaka mamy inteligenta mlodziez w naszym kraju no tak ale łomża to duża wiocha i same buraki w niej mieszkaja..." A to ode mnie - Łomża to miasto, tylko ludzie to WIOCHA ! mieszkańcy z okolic. Mamusia i tatuś 20 lat temu się wprowadzili, mieszkanie dostali CHŁOPO- robotników się nazjeżdżało a że przemysłu nie ma tylko CHŁOPI zostali. Bo kto "chamem się urodził, chamem przemija choćby słoma w butach i ze złota była" A miejsce urodzenia nie jest tak istotne jak geny a miejsce zamieszkania z wsi na miasto, wiejskiej mentalności nie zmieni. To jest przekazywane z pokolenia na pokolenie. I tylko przez takich buraków Łomża ma opinię dużej wiochy bo sami ją taką robicie. Widać to szczególnie w dni targowe. Z resztą nie tylko, wszędzie pełno buractwa zaczynając od zwykłych szaraczków skończywszy na tych z "wyżyn" społecznych.
|
|
Dla tych którzy mają wątpliwości "15 czerwca 1418 r. książę Janusz I nadał Łomży prawo miejskie" A co do ludności łomżyńskiej to można powiedzieć tak : gdyby w Łomży, w nocy każdy wieśniak zaświecił się jak neon mielibyśmy drugie Las Vegas.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |